MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
YEREL

35 YILDIR GÖKYÜZÜNDE 

35 YILDIR GÖKYÜZÜNDE 
Paylaş:

i tarafından organize edilen 8. Uluslararası Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali çerçevesinde, Yamaç Paraşütü Ön Dünya Kupası XC Open Yarışlarının en yaşlı ismi dede lakaplı Savaş Kıroğlu gençlere taş çıkarıyor.

1988 yılında şans eseri İsviçre’de gördüğünü ve yapmaya başladığını belirten Kıroğlu; “Paraşütle havada uçmak çok güzel bir duygu, denizde balık gibi yüzmek gibi, en kolay sporlardan biri yamaç paraşütçülüğü, dikkat eder kurallara uyarsan bir şey olmaz. Uçarken özgür olduğunu hissediyorsun ve adrenalini yaşıyorsun buda beni mutlu ediyor.
Yarışmalarda genellikle 2 ila 3 saat uçuyoruz. Ancak kendimiz uçtuğumuzda 11-12 saat uçtuğumuzda oluyor. En uzun uçtuğum mesafe 300 kilometre, Antalya’dan Eskişehir’e kadar uçtum” dedi.
Performansı ile gençlere taş çıkaran Kıroğlu, hazırlıklarını tamamladıktan sonra belirlenen rota üzerinde uçuşunu tamamlamak için paraşütü ile havalandı.

Bu haber MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi. tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et EN GÜZEL BUZAĞI YARIŞMASI GERÇEKLEŞTİ 

Akışın sonuna geldiniz.