MİLAS
Giriş Tarihi : 19-05-2023 14:09

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

Kurtuluş Savaşı’nın ilk adımı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere hediye ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Milas’ta da coşku ile kutlanıyor.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'a çıkışının 104’üncü yıldönümü dolayısıyla resmi kutlama programı, 19 Mayıs 2023 Cuma günü Milas Atapark’ta saat 9’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Milas Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Durmuş Tayfun Uslu günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma gerçekleştirdi.

Atapark’ta başlayan kutlama programı Milas Şehit Metin Özcan Stadyumunda Ali Çakır şefliğinde öğrencilerin müzik dinletisi ile devam etti. Öğrencilerin müzik dinletisinin ardından kick boks, muay thai, karate ve stepten oluşan sportif gösterilerinin sergilenmesinin ardından Gençlik Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen turnuvaları kazanlara ödüllerin verilmesinin ardından bando eşliğinde gençlik yürüyüşü gerçekleştirildi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı resmi kutlama programı protokol ve halkın katılımı ile Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu Otoparkındaki panayır alanının gezilmesiyle sona erdi.

AdminAdmin