MİLAS
Giriş Tarihi : 19-03-2023 08:01

18 Mart Milas’ta Etkinliklerle Anıldı

18 Mart Şehitleri Anma Günü programı saat 10.00’da Milas Şehir Mezarlığında bulunan Şehit Mezarlarının ziyareti ile başladı.

18 Mart Milas’ta Etkinliklerle Anıldı

Törene; Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Garnizon Komutanı Albay Muammer Mersincik, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Cumhuriyet Başsavcısı Salih Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Lima, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Seyhan Doğan, kamu kurum ve kuruluşlarının müdür ve yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, okul müdür ve öğretmenleri, Şehit yakınları ve vatandaşlarımız katıldı.

Şehit Mezarlarının ziyareti sonrasında Atatürk Anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmuştur. Günün anlam ve önemini belirtir konuşmayı Hava Piyade Üsteğmen Fatih Aydın yapmıştır.

Tören, Atatürk Anıtına çelenk sunumu töreni sonrasında Doktor Mete Ersoy Anadolu Lisesi’nin Milas Belediyesi Evlendirme ve Toplantı Salonunda hazırlamış olduğu program ile devam etmiştir.

Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimiz konulu çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödüller verildi. Tören, Çanakkale Belgeselinin izlenmesinin ardından Çanakkale Destanı adlı oratoryonun sunulmasının ardından sona erdi.

AdminAdmin