ORTACA
Giriş Tarihi : 02-07-2023 22:33   Güncelleme : 02-07-2023 22:51

1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI DALYAN MAHALLESİNDE KUTLANDI.

1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI DALYAN MAHALLESİNDE KUTLANDI.

 

 

Kabotaj Kanunu’nun kabulünün 97. Yıl dönümü münasebetiyle Dalyan Mahallesi’nde çeşitli etkinlikler yapıldı.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan etkinlikler, günün anlam ve önemini belirtilen konuşmanın yapılması, deniz şehitlerinin anısına suya çelenk bırakılması, yüzme yarışları, su altında hazine sandığı bulma yarışması, yağlı direk yarışması, kazananlara ödüllerin takdim edilmesi ve etkinliğe katkıda bulunanlara plaketlerin takdim edilmesinin ardından program sona erdi.

 

Programa Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, Garnizon Komutanı Albay Halil Gökçe, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Ak Parti İl Başkanı Gültekin Akça, Ak Parti İlçe Başkanı Burak Kaplan, İlçe Emniyet Müdürü Raşit Tosun, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Kıdemli Başçavuş Sedat Özdemir, Dalko Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Arif Yalılı, Muhtarlar, Yarışmacılar ve Halkımız katılım gösterdi.

 

Gündüz etkinliklerinin yapılmasının ardından, gece etkinliklerimiz OFAD ekibinin halk oyunları gösterisi ile başladı. Ardından Ortaca Şehit Mehmet Kaya Halk Eğitim Merkezinin Halk oyunları gösterisi ile devam etti ve kapanış olarak Dalyan Türk Sanat Müziği Korosu ile gece etkinliklerimiz son buldu.

AdminAdmin