MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
KÖŞE YAZISI

Süleyman Hurma Haklı

YUSUF POLAT YUSUF POLAT Yazarın tüm yazıları
16-11-2023 10:29 1 dk okuma 5.398
Paylaş:



A Milli Futbol Takımı'nın 18 Kasım'da özel maçta Almanya ve 21 Kasım'da UEFA EURO 2024 Elemeleri'ndeki son maçında Galler ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu belli olmuştu.

Aday kadroda forvet hattı için Abdülkadir Ömür (Trabzonspor), Cengiz Ünder (Fenerbahçe), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Yusuf Sarı (Adana Demirspor), Barış Alper Yılmaz (Galatasaray), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Kenan Yıldız (Juventus), Bertuğ Yıldırım (Rennes), Yusuf Yazıcı (Lille) yer aldı.

Hazır konu Milli Takım iken, Vavacars Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, salı akşamı TRTSPOR'un canlı yayınına bağlandı ve çarpıcı açıklamalar yaptı.

Hurma, "Güven Yalçın, EURO 2024 havuzunda olmak zorunda. Milli Takım’da santrfor sorunu var. Güven, 23 yaşında ve çok yüksek potansiyelli bir oyuncu. Montella'nın oynatacağı santrfor tarzına en uygun isim. Ama eminim ki, Montella'nın Güven Yalçın'dan haberi yoktur" dedi.

Montella'nın Güven Yalçın'dan haberi var mıdır bilemem ama ben de Süleyman Hurma Başkana katılıyorum.

Karagümrük’te oynadığı son maçlarda başarılı performans gösteren ve attığı gollerle Karagümrük’e hayat veren Güven Yalçın, hazır ve formdayken Milli Takım’a davet edilmelidir.

Bu yazıdaki görüşler yazarına aittir, MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi. yayın politikasını yansıtmayabilir. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YUSUF POLAT — Diğer Yazıları

Tümü

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.