MİLAS
Giriş Tarihi : 08-01-2024 12:13

Dörtyolspor, Lideri Yendi

Dörtyolspor, Lideri Yendi


Muğla 1. Amatör Küme Ligi A grubunda Milas’ı temsil eden, antrenörlüğünü Mustafa İçöz'ün yaptığı, lig ikincisi Sar Yapı Milas Dörtyolspor, ligin 9. hafta maçında, 6 Ocak 2024 Cumartesi günü, Milas Şehit Metin Özcan Stadyumunda ağırladığı lig lideri Turgutreisspor'u 1-0 yenerek, liderle arasında ki puan farkını 1'e düşürdü.
Dörtyolsporlu futbolseverlerin ve Sevdamsın Milasspor Taraftarlar Derneği Mylasa Tayfa Grubu Amigosu Şeker İbrahim Alır'ın da tribün desteği verdiği Dörtyolspor, şampiyonluktaki en büyük rakibi Turgutreisspor'u karşılaşmanın ilk yarısı da attığı tek golle 1-0 yenerek, ligin bitmesine son hafta kala lig şampiyonluğu yolunda yeniden iddialı duruma geldi.
Maçın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçti. İki takımın dikkatli ve temkinli oyunu gol ataklarının da az olmasına neden oldu.
Takımdaki tüm futbolcular alınacak bir galibiyetin kendilerini son hafta şampiyonluk mücadelesinde yer aldıracağı bilinciyle son derece iyi bir oyun ortaya koydular.
Konuk takım ise önce beraberliği sağlamak ve sahadan 1 puanla ayrılmak için dikkatli bir oyun ortaya koydular.
Özellikle Dörtyolspor'un tecrübeli futbolcularının iyi oyunu Dörtyolspor'un maçı kazanmasına neden oldu.
Kaleci Anıl Karadere, savunma oyuncuları Feyyaz  İpek, Sebahattin Karakuş, Yılmaz Yıldırım'ın etkili oyunlarına takımın diğer tüm futbolcuları da ayak uydurunca, Milas temsilcisi Dörtyolspor haklı bir galibiyet elde ederek,  şampiyonluk kupasının bir kulpunu yakaladı.
Ligin 10. ve son haftasında, 14 Ocak 2024 Pazar günü Göltürkbükü ile deplasmanda oynayacak olan Milas temsilcisi Dörtyolspor, bu maçı da kazanarak, ilçemizin bu gruptaki diğer temsilcisi Güllük Belediyespor'un deplasmanda Turgutreisspor'u yenmesini ya da berabere kalmasını bekleyecek.

AdminAdmin