YATAĞAN
Giriş Tarihi : 22-09-2023 20:31

Yatağanlı Gazilerden 4-6 Yaş Kur'an Kursuna Ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yatağan Şubesine bağlı Gaziler,19 Eylül Gaziler Günü’nde, Tek Mehmet Akif Ersoy 4-6 Yaş Kur'an Kursunu Ziyaret ederek minik öğrencilerle bir araya geldiler.

Yatağanlı Gazilerden 4-6 Yaş Kur'an Kursuna Ziyaret

Gazilere, İlçe Müftüdü Durmuş Ali Çetmi’nin eşlik ettiği ziyarette , 4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğreticilerinden Gülcan Uysal önce kurs hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra öğrencilerle yakından ilgilenen Gaziler; “ Bugün 19 Eylül Gaziler Günü, bu anlamlı günde vatanımızın geleceğini emanet edeceğimiz çocuklarımızı ziyaret etmek ve bu minik yavrularımıza, dinimizin en mukaddes değerleri olan Şehitlik ve Gazilik ile vatan ve millet sevgisinin aşılanmasına ve pekiştirilmesine yardımcı olmak, şanlı elbiseleri içerisinde Gazileri görsünler istedik.

Bizler Kıbrıs gazileri olarak Vatanın bölünmemesi için, bayrağımızın inmemesi için, ezanımızın susmaması için birlik ve beraberlik içerisinde daima hazır ve nazırız. Gaziliğin öğrencilere anlatılmasına vesile oldukları için İlçe Müftümüze ve Kurs öğreticimize teşekkür ediyoruz.” dediler.

İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çetmi de ziyarette yaptığı konuşmada; ‘’Gazilerimize bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Onlar bizim baş tacımız. Bugün yaşadığımız topraklar üzerinde huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşayabiliyorsak, şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz sayesindedir.

Vatanı için, milleti için, bayrağı için, hepsinden önemlisi canından aziz bildiği mukaddes değerleri için toprağa düşmüş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu yolda mücadele ederken gazilik mertebesine erişmiş gazilerimizi de şükranla yâd ediyor, Rabbimden hepsine uzun ve hayırlı ömürler diliyorum. Tüm şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutluyorum.’’ dedi.

AdminAdmin