YATAĞAN
Giriş Tarihi : 17-03-2023 06:45

Yatağan’a Yeni Çocuk Alanı

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Bozarmut Mahallesi'nde yapımı süren çocuk oyun inceleme ortamlarında bulundu.

Yatağan’a Yeni Çocuk Alanı

Başkan Toksöz'ün bölgeye gelişiyle bir araya gelen mahalledeki çocuklar, parklarına kavuşacaklarından dolayı Belediye Başkan Mustafa Toksöz'e teşekkür etmek için çiçek sundular.

Çocukların sevinci ve mutluluğu Başkan Toksöz'ü duygulandırdı. Başkan Toksöz, mahallelerindeki parkları daha yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarının devam edeceğini belirtti. Ayrıca Başkan Toksöz, çalışma hakkında Mahalle Muhtarı Ümit Bostan ile de istişarelerde bulundu.

Bozarmut Mahallesi'nde yapılacak olan çocuk grubu oyun bahçesi, bölgedeki çocukların ve vatandaşların eğlenerek vakit geçirmesi için önemli bir merkez olacak. Mahalle sakinleri Yatağan belediyesinin bu tür projelere verdiği desteklerden duydukları memnuniyetlerinin dile getirdiler.

Belediye Başkanı Mustafa Toksöz: ’’Bozarmut Mahallesi'nde yapımı devam eden çocuk oyun grubu bahçesi projesinin etkisiyle bölgedeki çocuklar daha güvenli ve sağlıklı bir çevrede vakit geçirecekleri bir alan olacak. Amacımız tüm Yatağan’da daha huzurlu daha güvenli ve sağlıklı projelerle vatandaşlarımıza hizmet etmek’’dedi.

AdminAdmin