YATAĞAN
Giriş Tarihi : 24-05-2023 14:49

“Yatağan İstikrar diyecek!”

Milletvekilimiz Sayın Kadem Mete Yatağan programı çerçevesinde Muhtarlar ve Büyükşehir Meclis Üyesi Emre Karaöz’e ait olan Karmaden Mermer İşletmesi çalışanları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

“Yatağan İstikrar diyecek!”

 

 

Muhtarlar ile yapılan toplantıda önümüzdeki dönem Yatağanımız, Muğlamız ve Ülkemiz için istikrarın önemini vurgulayan Mete; “28 Mayıs 14 Mayıs’ta yakılan Türkiye Yüzyılı meşalesinin taçlandırılacağı gün olacaktır. Cumhurbaşkanımızın ülkemiz için çizdiği istikrarın devamı demokrasimizin temel yapı taşlarından olan Muhtarlarımızın da omuz vermesiyle devam edeceğinden hiç şüphemiz yoktur. Yatağanımıza son dört yıldır verebildiğimiz hizmetler yerel yönetimlerdeki istikrarın meyvesidir. Güçlü Cumhurbaşkanlığı, güçlü Meclis ve güçlü yerel yönetim birbirinden ayrı düşünülemeyecek yönetim biçimidir. Sizlerle 28 Mayıs’ta Yatağa’nın her mahallesinden daha güçlü bir ses vererek doğru adamla yürüyüşümüzün devam edeceğine inancımız tamdır.” diyerek muhtarların görüş, istek ve taleplerini değerlendirmişlerdir.

Daha sonra Karmaden işletmesinde çalışan emekçi kardeşlerimizle bir araya gelerek öğle yemeğinde misafirleri olan Mete misafirperverlikleri için herkese teşekkür etti.

Programa Yatağan Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz, İlçe Başkanımız Ersöz Güler, Milletvekili adaylarımız Eylem Tan, Ali Mete Karagöz ve Ali Tekin eşlik ettiler.

AdminAdmin