MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MİLAS

Tokat İtfaiyecilerin Haftasını Kutladı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, İtfaiye Haftası'nı kutlamak amacıyla Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Milas Grup Amirliği'nde görev yapan itfaiyecileri ziyaret etti.

Tokat İtfaiyecilerin Haftasını Kutladı
Paylaş:

Ziyaret sırasında Başkan Tokat, yangın, afet ve acil durum gibi olaylarda canlarını tehlikeye atarak toplumun güvenliğini sağlayan itfaiyecileri selamladı ve teşekkür etti.

Başkan Tokat, itfaiyecilerin fedakarca çalışmalarının ve risk altında görev yapmalarının takdir edilmesi gerektiğini vurguladı. Yangınlar, kazalar ve acil durumlar sırasında itfaiyecilerin olay yerine hızla müdahale ederek can ve mal kayıplarını en aza indirmeye çalıştıklarını belirtti.

İtfaiye Haftası'nın, itfaiyecilerin önemli çalışmalarını ve fedakarlıklarını kutlama ve toplumun acil durumlarda güvende olmasını sağlamaya devam etme fırsatı sunduğunu ifade eden Başkan Tokat, ‘’Canları pahasına, yangında, afette ve her türlü acil durumda mücadele eden tüm kahraman itfaiyecilerimizin İtfaiye Haftası kutlu olsun.’’ dedi.

Bu haber MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi. tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

MİLAS Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.