GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-08-2023 16:58

Başkan Akar; ‘’Üreticilerimizin Mağduriyetleri Giderildi’’

Başkan Akar; ‘’Üreticilerimizin Mağduriyetleri Giderildi’’

Başkan Akar; ‘’Üreticilerimizin Mağduriyetleri Giderildi’’

Milas Ziraat Odası Başkanı Kahraman Akar, elektrik direklerinden çıkan yangında mahsulleri zarar gören çiftçiler ile şimşekten dolayı koyunları ölen vatandaşın mağduriyetinin giderildiğini açıkladı.

 

 

Milas Ziraat Odası Başkanı Kahraman Akar, Bahçeyeni mahallemizde elektrik direklerinden çıkan yangında mahsulleri zarar gören üreticilerin yaşadığı mağduriyetin giderilmesinden ötürü Aydem müdürüne teşekkür ederken, Kırcağız mahallesinde şimşekten dolayı koyunları ölen vatandaşın da koyunlarını aldıklarını söyledi.

 

 

Başkan Akar’ın “Üreticilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz” diyerek yaptığı açıklama şu şekilde;  Bahçeyeni mahallemizde elektrik direklerinden çıkan yangında vatandaşlarımızın mahsulleri zarar görmüştü. Aydem müdürümüz ve girişimlerimiz sonucunda mağduriyetleri giderildi, kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca  Kırcağız  mahallesinde şimşekten dolayı koyunları ölen vatandaşımıza da koyunlarını aldık ve teslim ettik. Mağduriyetlerine bir nebze yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.” dedi.

AdminAdmin