SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 04-10-2022 16:31

SEYDİKEMER’DE “CAN DOSTLARA” YENİ BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ YAPILACAK

SEYDİKEMER’DE “CAN DOSTLARA” YENİ BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ YAPILACAK

SEYDİKEMER’DE “CAN DOSTLARA” YENİ BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ YAPILACAK

BAŞKAN OTGÖZ, MECLİS TOPLANTISINDA CAN DOSTLARI UNUTMADI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısında can dostları unutmayarak; “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kutlu olsun” dedi. Başkan Otgöz ayrıca Seydikemer Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin daha güzel bir yere taşınacağına işaret etti.

Seydikemer Belediyesi Ekim Ayı Meclis ToplantısıSeydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün başkanlığında Belediye Toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantının kâtip üyeliklerini Mustafa Karakuş ve Zeynep Yalçınsoy yaparken, 9 gündem maddesinin yanı sıra 1 ek gündem maddesi görüşüldü.

BAŞKAN OTGÖZ: “HAYVANLARIN HEPSİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Gündem maddelerinin oylamasına geçilmeden önce Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nü kutladı. Başkan Otgöz; “Hayvanlar can taşıyor. Bizim için hepsi önemli. Biz Seydikemer Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini başka bir yere taşımak için çalışıyoruz. Orman ile temas halindeyiz. Daha iyi daha güzel bir yer olursa, inşallah oraya taşıyacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz Belediye olarak elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz” dedi.

Gündem maddelerinin görüşülüp kararların oy birliği ile alındığı toplantıda gündemin 2’nci maddesinin, 18 Ekim Salı günü yapılması planlanan İkinci oturumda görüşülmesine oy birliği ile karar verildi.

AdminAdmin