SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 05-04-2024 18:38

Seydikemer Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Yaptı

Seydikemer Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Yaptı

SEYDİKEMER BELEDİYESİ’NDE 2024-2029 DÖNEMİ İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
BAŞKAN AKDENİZLİ: “66 BİN HEMŞEHRİMİZİN HAKKINI KORUMAK ASLİ GÖREVİMİZ OLACAKTIR”
Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli başkanlığında 31 Mart 2023 tarihinde yapılan Yerel Seçimlerde seçilen Meclis Üyelerinin katılımı ile 2024-2029 döneminin ilk meclis toplantısı yapıldı.
31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından Seydikemer Belediye Meclisi’nin ilk toplantısı yapıldı. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli başkanlığında Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Nisan ayının ilk toplantısında, gündemde yer alan 9 madde görüşüldü. 
Gündem maddelerine geçilmeden önce konuşan Başkan Akdenizli, seçim sonuçlarıyla birlikte yeni seçilen Meclis üyelerine başarılar dileyerek, “31 Mart 2024 tarihlerinde yapılan Mahalli İdareler Seçiminin ülkemize, milletimize, Seydikemer’imize hayırlara vesile olmasını temenni eder, seçimlerle birlikte demokrasi yarışına girdiğimiz diğer Belediye Başkan Adayları ve Meclis Üyesi Adayı arkadaşlarımıza bu yarışı olgunlukla sürdürdükleri için teşekkürleri sunuyorum. Halkımızın teveccühleriyle Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri seçilen siz değerli arkadaşları da kutluyorum. Seydikemer’de belediye başkanı olmanın ayrıcalığını ve ağır yükünü çok iyi biliyorum. 2208 kilometre karede yaşayan 66 bin hemşehrimizin hakkını korumak, hizmetinde olmak asli görevimiz olacaktır. Bize gösterilen ilgiye, sevgiye ve güvene layık olmaya çalışacağız. Mazbatayı aldığımız 4 Nisan’dan itibaren parti rozetini bir kenara bırakarak sadece bize oy verenlere değil, Seydikemer’imizin, Seydikemer’de yaşayan tüm halkımızın Belediye Başkanı olacağımızı beyan etmiştik. İnşallah önümüzde Seydikemer’imize çok güzel işlere birlikte imzalar atacağız. 5 yıl boyunca kavgadan, gürültüden, şaibelerden uzak tertemiz ve sevgi dolu hizmetlerle süslenmiş bir belediyecilik örneği göstereceğimize hiç kuşkunuz olmasın” diye konuştu.
Başkan Akdenizli’nin konuşmasının ardından Saygı Duruşunda bulunup İstiklal Marşımız söylendi. Daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Toplantıda Meclis Katip Üyeleri, Encümen üyelikleri, İmar Komisyonu, Plan ve Bütçe Komisyonu, Hukuk ve Tarife Komisyonu, Çevre ve Sağlık Komisyonu, Mahalle Hizmetleri ve Tarım, Hayvancılık Komisyonu, Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyelikleri, Akdeniz Belediyeler Birliği Üyeliklerinin seçimleri yapıldı.
Daha sonra diğer gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

 

AdminAdmin