SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 16-03-2023 11:13

SALİH GÜMÜŞ MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Salih Gümüş, Muğla milletvekilli aday adaylığını açıkladı. Seydikemer  AK  Parti İlçe teşkilatında gerçekleştirilen programa, partililerin ve vatandaşların yoğun bir katılım sağlandı.

SALİH GÜMÜŞ MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 

 

 

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı görevini başarılı şekilde 9 yıldan bu yana sürdüren Salih Gümüş, Muğla milletvekilli aday adaylığını açıkladı. Partisinin İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Gümüş , Milletvekili aday adaylığı açıklama toplantısında “Göreve atandığım 14 Temmuz 2014’ten bu yana sürdürdüğüm ilçe başkanlığı görevimden, genel merkezimizin oluruyla milletvekili aday adayı olmak için 6 Mart 2023 tarihinde istifa ettiğimi sizlerle paylaşmak isterim. Görev verilirse; gençliğimiz ve enerjimizle Muğla’ya hizmet etmek için liderimizin vizyonu doğrultusunda var gücümle çalışacağım.”ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen son yönetim kurulu toplantısının ardından AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı görevinden  istifa eden Salih Gümüş, milletvekili aday adaylığını kalabalık sade  bir toplantı ile  açıkladı. Gerçekleşen organizasyona AK Partili Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz , belediye meclis üyeleri, Muhtarlar, gençlik ve kadın kolları üyeleri ile Cumhur İttifakı Başkan ve üyeleri de katıldı.

“İlçemizi AK Parti’nin Kalesi Yaptık”

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Salih Gümüş Seydikemer’i AK Parti’nin kalesi yaptıklarını belirterek , “6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, milletimize baş sağlığı, tedavileri devam eden yaralılara da Allah’tan acil şifalar diliyorum. İlçe başkanlığım süresince geçen 9 yılda uyum içerisinde çalıştığımız yönetim kurulu üyelerime, mahalle başkanlarıma, sandık yönetim kurulu üyelerime, belediye meclis üyelerime, il başkanlarıma, milletvekillerime, Seydikemer’de faaliyet gösteren seçim kurulu başkanlarına ve yönetimine, 65 mahallemizde hizmet veren mahalle muhtarlarımıza ve Seydikemer’i daha güzel, modern bir şehir yapmak için hak ettiği hizmetleri almasında beraber çalıştığımız, abi-kardeş ilişkisi içerisinde olduğumuz Sayın Yakup Otgöz’e ve bugüne kadar desteklerini hiç esirgemeyen dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu süreçte en büyük destekçim olan eşim ve aileme çok teşekkür ederim. Liderimize duyduğum hayranlık ve saygı onun İstanbul Büyükşehir başkanlığında başladı. İstanbul’un çehresini değiştirdikten sonra 3 Kasım 2002’de ülkenin içerisini hızlı bir şekilde değiştirmeye başladı. Davos’ta “one minute” dedikten sonra bir dünya lideri haline geldi. “Dünya 5’ten büyüktür” diyerek ilk defa tüm dünyaya haykırdı.Liderimizin bu kutlu dava yürüyüşünde, 2014 yerel seçimlerinde meclis üyesi adayı gösterildim ve seçildim. Görev talep edilmez, verilir düsturu ile tarafıma verilen ilçe başkanlığını kabul ettim ve bugüne kadar sürdürdüm. Görevimin henüz başında üst üste seçimler geçirdik. Teşkilat görevimizle birlikte AK Parti bayrağını daha yukarılara taşımak için var gücümüzle çalıştık ve hamdolsun ki her seçimden zaferle çıktık. Muğla’da, Seydikemer’i AK Parti’nin kalesi yaptık. Seydikemerli hemşehrilerime bize gösterdikleri teveccühten dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır” dedi.

“Herkesten Helallik İstiyorum”

Milletvekili Aday adayı Salih Gümüş  “15 Temmuz’da millet iradesinin üzerinde hiçbir güç tanımadık. Pandemide, sokağa çıkma yasağında kapı kapı dolaşıp vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderdik. Depremde elimizden geldiğince depremzedelerin yardımına koştuk. Her zaman her koşulda teşkilat olarak vatandaşlarımızın yanında olup, çözümler bulmaya çalıştık. Beraber sevindik, beraber üzüldük. Liderimiz, önderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği çizgide dava bilinci ve memleket sevdası ile 9 sene hizmet etmeye çalıştım. Göreve atandığım 14 Temmuz 2014’ten bu yana sürdürdüğüm ilçe başkanlığı görevimden, genel merkezimizin oluruyla milletvekili aday adayı olmak için 6 Mart 2023 tarihinde istifa ettiğimi sizlerle paylaşmak isterim. Görev verilirse; gençliğimiz ve enerjimizle Muğla’ya hizmet etmek için liderimizin vizyonu doğrultusunda var gücümle çalışacağım. Bu süreçte aday gösterilecek olan dava arkadaşlarım için 2023 seçimlerinde mevki gözetmeksizin, nerede görev verilirse yapmaya hazırım. Allah hakkımızda hayırlı olanı razı eylesin. İlçe başkanlığı yaptığım süre içerisinde istemeyerek de olsa kırdıklarım, üzdüklerim olabilir. Hepsinden helallik istiyorum. Ben de herkese hakkımı helal ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.

AdminAdmin