YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 09-03-2024 23:46

SAATCI, “KARAÇULHA’YI CAZİBE MERKEZİ YAPACAĞIZ”

SAATCI, “KARAÇULHA’YI CAZİBE MERKEZİ YAPACAĞIZ”


Karaçulha Seçim Bürosunun açılışını yapan İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Karaçulha’yı cazibe merkezi haline getireceklerini açıkladı.
Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın ikinci seçim ofisi Karaçulha’da açıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen açılışa özellikle kadınların ilgisi büyük oldu. Davul zurna eşliğinde alana gelen Saatcı’ya açılışta meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti. 
Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, konuşmasına bölge için yazdığı dizeleri okuyarak başladı. Saatcı konuşmasına şu dizelerle başladı: Toroslar’ın, Akdağlar’ın, Mendos’un, Babadağ’ın sahipleri. Yalçın kayaların, buz gibi pınarların, pıynarların, lalelerin, sümbüllerin, zambakların koruyucuları. 
Sazın, sipsinin, davulun, zurnanın, kabak kemanenin gönüldaşları. Yağız atın, tülü devenin, üstünde yaylaya göçen beylerin, gergef işleyen, oya ören, kilim dokuyan yengelerin çocukları. 
Ocağı kordan, çadırı kıldan, otağında hürmet, evinde bereket olan mert, vefalı Karaçulhalım, Çamköylüm, Esenköylüm, Eldireklim, Çalıcalım.
Bugün görüyorum ki, siz bize, biz size sahip çıktık ve bundan sonra hep birlikte yürüyeceğiz. Bizim birlikteliğimiz, sözde değil özdedir. Boşuna demedik “Karaçulha Ovası Yiğit Yuvası” diye. Biliyoruz ki Yiğit Yiğite sırt verdi mi, aşılamayacak engel yoktur. 
Kimliğimizin teminatı, geleceğimizin umudu, devletimizin güveni, Fethiye'nin sigortası Kıl Çadırın dumanını tüttüren, Yörük kültürüyle yoğrulmuş kardeşlerim.

Göreve seçildikleri takdirde hizmete Karaçulha’dan başlayacağını belirten İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Kayıkseki projesinin hayata geçirileceğini belirtti. 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Fethiye tekrar herkesin birbiri ile kucaklaştığı bir ilçe olacağını kaydeden Saatcı, 1 Nisan sabahı belediyeyi partilerin arka bahçesi olmaktan kurtaracaklarını söyledi. Bölgenin güçlü takımı Karaçulhaspor’u güçlendireceklerini anlatan Saatcı, Karaçulha ile ilgili projelerini şöyle sıraladı:  “Kayıkseki projesini çizdirdik, hayata geçireceğiz. Yeni düğün salonu ve kültür merkezimizi inşallah yapacağız. Yarım kalan okulları tamamlayacağız. Biz hayal satmıyoruz. Şehir merkezinin trafik yoğunluğunu çevre yoluna taşıyıp, Karaçulha’yı cazibe merkezi haline getireceğiz. Murt deresi üstünde bulunan yaya köprüsünün yanından yeni bir köprü yapıp, celep Ömer Kılın arkasından, Fethiye Avizeye giden yola bağlayacağız. Böylece Çamköy, Karaçulha hattına gidecekler trafik ışığına takılmadan işlerine bakacaklar, evlerine varacaklar.” Dedi.

BİZ YIKMAYA DEĞİL YAPMAYA GELİYORUZ
Fethiye’nin 41 mahallesinde yeni planlamalar yapacaklarını açıklayan Behçet Saatcı, hakkında ortaya atılan iftiralara şu şekilde cevap verdi: “Neymiş efendim, göreve gelirsek yıkım yapacakmışız. Allah’ın izniyle biz yapmaya geliyoruz. Bizim tek sorunumuz plansızlık, imar planımız yok. Bunları en kısa sürede hayata geçireceğiz. Revizyonları yaparak, ruhsatsız inşaata gerek kalmadan herkes rahatça inşaatını yapacak. Şimdiye kadar yapılan bir tane inşaata da dokunulmayacak. Revizyon planı yapıldıktan sonra da hepiniz rahat edeceksiniz. Plansızlığı sona erdirip, kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Burada yol gösterecek olan devlet. Devlet vatandaşına plan proje yapmayıp, yol göstermezse tek suçlu vatandaş mı? Bize rahmetli Muzaffer Dontlu’dan nasihattir, köpek öldüren ile ev yıkandan başkan olmaz.” 

AdminAdmin