GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-07-2023 16:30

Pedallar 15 Temmuz Şehitleri İçin Dönecek

Pedallar 15 Temmuz Şehitleri İçin Dönecek

Pedallar 15 Temmuz Şehitleri İçin Dönecek

Bu sene 6.sı düzenlenecek olan 15 Temmuz Şehitlerini Anma Muğla-Marmaris Ulusal Yol yarışı 15 Temmuz 2023 Cumartesi günü Muğla Atatürk Meydanı’ndan saat 09.00 da start alacak.

İlk senesinde yerel olarak başlayan yarışma geçen sene ilk defa ulusal düzeyde gerçekleşmişti. Tüm Kategorilerde  300 den fazla sporcunun katılması beklenen yarış Muğla Menteşe Atatürk Anıt’ından başlayıp Marmaris Atatürk Meydanında sona erecek. Bisikletçilerin, 15 Temmuz Şehitleri için Muğla Menteşe’den Marmaris’e 62 km pedallayacaklarını söyleyen Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş; Türkiye Bisiklet Federasyonu 2023 faaliyet programına alınan yarışımız bu sene daha geniş kapsamlı, şehitlerimize, gazilerimize yakışır bir şekilde gerçekleştirilecek dedi.  Bisiklet kafilelerinin 14 Temmuz günü Muğla’ya geleceklerini belirten Açıkbaş kendilerini KYK da misafir edeceğiz. 15 Temmuz sabahı Atatürk Anıtı’nda Sabah saat 9 da verilecek starta Tüm Muğlalı Hemşerilerimizi  bekliyoruz dedi.

Bu yıl 6.sü düzenlenecek olan 15 Temmuz Şehitlerini Anma Muğla-Marmaris Yol yarışı  Hain Kalkışma gecesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın bulunduğu Marmaris Grand Yazıcı Otelinde ki ödül töreni ile  sona erecek.

AdminAdmin