BÜYÜKŞEHİR
Giriş Tarihi : 07-07-2023 22:57

Neme lazımcı siyaset anlayışı karşımıza çıkan en büyük engeldir.

Neme lazımcı siyaset anlayışı karşımıza çıkan en büyük engeldir.

Neme lazımcı siyaset anlayışı karşımıza çıkan en büyük engeldir.

  “Adalet ve Kalkınma Partisi kuruluşundan bu yana hemen hemen her alanda devrim niteliğinde çalışmalar yapmış bir partidir.

  Öncelikle ifade etmek isterim sağlıktan, sanayiye, turizmden tarıma, teknolojiden sosyal güvenliğine ve daha sayamadığımız birçok alanda ülkemize sayısız hizmet kazandıran AK Parti girdiği son seçimde yine milletimizin teveccühüne mazhar olmuştur.

  Hiç şüphe yoktur ki ülkemize kazandırılan sayısız hizmetten Muğla’mızın da payına düşeni alması için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. 
Bu süreçte yerel yönetimler anlamında Muğla Büyükşehir ve CHP’li Belediyelerin yapılan her işe bir bahane bulma, neme lazımcı siyaset anlayışı karşımıza çıkan en büyük engeldir.

  AK Parti olarak ilimizde tespit ettiğimiz her sorunun üzerine gitmeye, çözüm üretmeye dün olduğu gibi bugün de devam ediyoruz. En son Menteşe ilçemizde bulunan Kötekli-Marmaris kavşağında yaşanan özellikle yaz aylarında ciddi anlamda artan trafik yoğunluğunu çözmek adına önceki dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu ile görüşmelerimizi yapmış, Sayın Bakanımız da gerekli çalışmalar için talimatlarını vermişti.

  Hazırlanan proje için etüt çalışmalarına da hemen başlanmıştı. Yapılan ölçümlerin neticesinde ve  bazı mülk sahiplerinin yaptığı itirazlar sonucu yeni bir projeye yapılması ihtiyacı doğmuştur.
Söz konusu proje hazırlandığı sırada Karayolları Genel Müdürü olan ve şuan Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız olan Abdülkadir Uraloğlu ile geçtiğimiz günlerde Milletvekilimiz Yakup Otgöz ile bir görüşme gerçekleştirdik. Kötekli Kavşağı dışında Muğla’mız ile ilgili daha birçok meselenin görüşüldüğü ve Sn Bakanımızın da destekleri ile son derece olumlu geçen görüşmemizin ardından müjdelerimizi Muğla’mız ile paylaştık.

  İlimiz adına gerçekleşen bu önemli görüşmenin ardından sadece muhalefet edebilmek ve gündeme gelebilmek adına CHP Milletvekili Sayın Cumhur Uzun tarafından yapılan açıklama bizleri üzmüş fakat şaşırtmamıştır. Zira ne zaman güzel bir iş yapılmaya çalışılsa karşımızda bu anlayışı buluyoruz. “Siz dünyanın en iyi işini de yapsanız dahi sizi alkışlayacak değiliz” diyenler bizleri yine şaşırtmadılar.  

  Bizler tüm bunlara rağmen Muğla’mız ve Türkiye’miz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Sayın Milletvekilinin yaptığı bu açıklamayı da hüsnü zan ile yaptığını düşünmek istiyoruz. Aynı iyi niyeti sayın vekilin gündeme taşıdığı kavşağın sadece bir kaç km yakınında bulunan, 2018 de temelleri atılan Muğlalı hemşerilerimizin büyük bir merakla beklediği yapı için de göstermesini bekliyoruz.

  Muğlalı hemşerilerimiz söz konusu yapı için cami desen minaresi yok, hamam desen tellağı yok diyorlar.  Bir türlü bitirilemeyen bu yapıya ne kadar ödeme yapıldı?  Tamamlanması ne zaman mümkün olacak?  Savurganlığın ve vizyonsuzluğun en bariz örneği olan bu proje için ne düşünüyorsunuz. Unutmayınız ki yerel yönetimlerdeki başarısızlığınızın faturası 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta  olduğu  gibi yerel seçimlerde de milletimiz  tarafından kesilecektir.”

AdminAdmin