MUĞLA
Giriş Tarihi : 16-10-2022 16:21

MUTSO'da yeniden Karakuş dönemi...

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) başkanlığına Bülent Karakuş seçildi.

MUTSO'da yeniden Karakuş dönemi...


MUTSO hizmet binasında yapılan seçimlerde odanın mevcut başkanı Mustafa Ercan "beyaz" listeyle, Bülent Karakuş "mavi" listeyle yarıştı.
Seçim sonucunda Karakuş, 17 komitenin tamamını alarak seçimi kazandı.

13 yıl boyunca aralıksız MUTSO yönetim kurulu başkanlığını yürüten ve geçen dönem meclis üyesi olarak görev yapan Bülent Karakuş seçimlerde mavi liste ile yarışırken, oda mevcut başkanı Mustafa Ercan ise organ seçimlerine beyaz liste ile katıldı.
MUTSO 2022-2026 dönemi organ seçimlerinde  bazı sektör temsilcileri de seçime kırmızı liste ile katıldı.
16’ıncı komitede yer alan başkan adayı Bülent Karakuş’un sandığında mavi listede 122 oy çıkarken, beyaz liste de 45 oy çıktı.
11’inci komitede yer alan mevcut başkan Mustafa Ercan’ın sandığında beyaz listede 50 oy çıkarken, mavi listede 60 oy çıkmasıyla Ercan kendi komitesinin kaybedeni oldu.
17 komitenin de seçimini kazanan mavi listede Bülent Karakuş’un yapılacak ilk meclis toplantısında yönetim kurulu başkanı seçilmesi bekleniyor.
Karakuş, seçim sonunda yaptığı açıklamada, seçimin Muğla'ya hayırlı olmasını diledi. Bundan sonraki süreçte Muğla için yeni projelerle çalışmaya devam edeceklerini anlatan Karakuş, birlik ve beraberlik içinde olacaklarını söyledi.

AdminAdmin