MUĞLA
Giriş Tarihi : 26-12-2022 18:40

MUSKİ, Milas Çamovalı’da içme suyu çalışmalarını tamamladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü, Milas Çamovalı Mahallesi Saz Mevkii’nde özellikle yaz aylarında yetersiz kalan içme suyu hattını yeniledi. Ayrıca abone bağlantılarını da yenileyen MUSKİ ekipleri, mahalle sakinlerinin kesintisiz su almasını sağladı.

MUSKİ, Milas Çamovalı’da içme suyu çalışmalarını tamamladı

 

 

 

 

ily:"Times New Roman",serif">Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde aralıksuz sürdürüğü içme suyu çalışmalarına Milas’da da hız kesmeden devam ediyor. Milas ilçesinin kırsal mahallelerine ilave su takviyeleri sağlamak ve mahalle sakinlerinin su ihtiyaçlarını kesintisiz olarak karşılamak isteyen MUSKİ Genel Müdürlüğü, son olarak Çamovalı Mahallesi Saz Mevkii’nde içme suyu hat yenileme çalışması gerçekleştirdi.

 

Özellikle yaz aylarında yetersiz kalan içme suyu hattı için çalışma başlatan MUSKİ ekipleri, çalışmalar kapsamında Çamovalı Mahallesi Saz Mevkii’nin içme suyu hattını yeniledi. Ayrıca abone bağlantılarını da yenileyen MUSKİ ekipleri, mahalle sakinlerinin kesintisiz su almalarını sağladı.

 

Muhtar Oruç, “Büyükşehir’in çalışmalarından çok memnunuz”

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından mahalle sakinleri olarak memnun olduklarını ifade eden Çamovalı Mahalle Muhtarı Necati Oruç, mahallenin su sorununu da çözüldüğünü söyledi. Oruç, “Mahallemizde özellikle yaz aylarında içme suyu hattı yetersiz kalıyordu. MUSKİ Genel Müdürlüğü’ne gerekli başvurularımızı yaptık ve hemen programa aldılar. Çalışmalarına kısa sürede başlayan MUSKİ ekiplerimiz mahallemizi besleyen içme suyu hattını yeniledi. Çalışmaların ardından mahallemizin kesintisiz su alması sağlandı” diyerek sözlerini tamamladı.

AdminAdmin