MUĞLA
Giriş Tarihi : 15-04-2023 16:29

MUĞLA’DA SPORA YATIRIM HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

MUĞLA’DA SPORA YATIRIM HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR


AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, kentte gerçekleştirilen spor yatırımlarına ilişkin basın açıklaması yaptı.
Akça, yaptığı yazılı açıklamada, Bugüne kadar gerek şehir merkezlerinde gerekse kırsalda gençlerin spor yapabilmeleri için, sporun daha sağlıklı yapılabilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından birçok yatırım yapıldığını hatırlattı.
Bugün itibariyle de Menteşe ilçesi Ortaköy futbol sahasına iki adet portatif tribün ve yedek kulübelerinin yapımının tamamlandığına dikkati çeken Akça, "Yine Menteşe Kötekli futbol sahası aydınlatmaları da tamamlandı. Menteşe ilçemiz Düğerek Mahallesi futbol sahasının modernizasyon ihalesi de yapılmış olup yer teslimi hafta içerisinde yapılacaktır. Ula ilçesi futbol sahasının modernizasyon işi devam etmektedir. Milas ilçemizdeki 1000 kişilik spor salonu tamamlanarak bu hafta itibari ile hizmete girmiştir. Bunu yanında Milas ilçemizin 10 mahallesine 10 adet halı saha ihalesi 02.05.2023 tarihinde gerçekleşecektir." ifadelerini kullandı.
Akça, Marmaris Bozburun Mahallesi'nde futbol sahası modernizasyon ihalesinin yapılarak yer teslimi yapıldığını ve inşaat işlemlerine başlandığını aktardı.
Akça, şunları kaydetti:
"Ayrıca Turunç ve Selimiye Mahallelerimize halı saha yapımına ilişkin süreç devam etmektedir. Yine Marmaris ilçemize iki adet tenis kortunun yapımına ilişkin resmi süreç devam etmekte olup ihale aşamasına gelinmiştir. Tüm bu yatırımlarımızın ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Yatırımlar için başta Değerli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımız Muharrem Kasapoğlu’na ilimiz milletvekilleri M.Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan ve önceki dönem il başkanımız Kadem Mete’ye teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum."

AdminAdmin