MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLA

Muğla AK Parti İl Teşkilatı, İstiklal Marşı’nın 105. Yıl Dönümü Programına Katıldı

Muğla AK Parti İl Teşkilatı, İstiklal Marşı’nın 105. Yıl Dönümü Programına Katıldı
Paylaş:

Muğla’da, 12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabul Edildiği Günü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında düzenlenen programa, Muğla AK Parti İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Programda, milli mücadele ruhunu yüreklerde yaşatan İstiklâl Marşı’nın anlam ve önemi bir kez daha vurgulandı. AK Parti İl Teşkilatı, İstiklâl Şairi Mehmet Akif Ersoy, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm milli mücadele kahramanlarını saygı, rahmet ve minnetle andı.

Bu haber MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi. tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

MUĞLA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.