MİLAS
Giriş Tarihi : 01-10-2023 17:03

Milas Müftülüğü Din Görevlileri Haftasında Bir Araya Geldi

Milas Müftülüğü Din Görevlileri Haftasında Bir Araya Geldi

Milas Müftülüğü Din Görevlileri Haftasında Bir Araya Geldi

Milas İlçe Müftülüğü Kur’an Kursu Öğreticileri ve Din Görevlileri  Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftasında gerçekleştirilen personel toplantısında bir araya geldi.

Milas İlçe Müftülüğü konferans salonunda  Milas İlçe Müftüsü Yusuf Yaşar’ın riyasetinde düzenlenen  toplantıya Şube Müdürleri  Haydar Darıcı, Mustafa Önalır Vaizler Salih Rifat Şen, Sultan Yaşar, Murakıp Rıdvan Yaldız, Kur’an Kursu Öğreticileri ve Din görevlilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası vesilesiyle bir araya gelen din görevlileri ile  hafta vesilesiyle gerçekleştirilecek programlar üzerinde istişare edildi.

Müslümanlar olarak kıymetli bir zaman diliminin içerisinde olduklarını ifade eden Müftü Yusuf Yaşar, gerek Mevlid-i Nebi gerekse Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı en güzel şekilde idrak edebilme gayretinde olacaklarını belirtti. Akabinde uzun yıllar müftülüğümüzde görevli olup emekli olan hocalarımıza plaket takdim edildi. Milas  Müftülüğü olarak emekliliğe ayrılan kıymetli hocalarımıza  aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutluluk dolu hayırlı uzun ömürler dilelerinde bulundu.

AdminAdmin