MİLAS
Giriş Tarihi : 18-08-2023 16:47   Güncelleme : 18-08-2023 16:54

Milas Kamuoyu Sorularına, Cevap İstiyor...

Milas Kamuoyu Sorularına, Cevap İstiyor...

Milas Kamuoyu Sorularına, Cevap İstiyor...

Geçtiğimiz günlerde, Milas ilçesinde gerçekleşen emniyet operasyonu sonrası ortaya çıkan, ruhsatsız, yıkım kararı olan bir işletmenin nasıl hala hizmet verebildiği  kamuoyunu meşgul etmeye devam ediyor.

 


Milas sınırları içerisinde, Menteş yolu üzerinde hizmet veren konaklama tesisi hakkındaki sorulara, Milas Belediyesinin cevabı kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

 


Bazı çevreci ve doğasever görünen provakatörlerin başlattığı Akbelen’de ki tepkiler, neden Milas şehri içinde aynı duyarlılıkla gösterilmediği merak konusu.

 


Akbelende ağaçlar kesiliyor, doğa katlediyor diye feryat figan edenler neden Milas’ta ki ruhsatsız, yıkım kararı olan turistlik tesis için sağır dilsizler. Burada doğa katledilmedi mi? Tarımsal alana turistlik tesis inşa edilmedi mi? Yıkım kararı olmasına rağmen yıkılmaması sizce doğaya zarar değil mi?

 


Akbelende doğayı savunalım, Milas şehir merkezine gelince sağır dilsiz olalım. Yusuf Hayaloğlu’nun yazdığı Ahmet Kaya’nın seslendirdiği bir mısra akıllara geliyor... Bu ne yaman çelişki anne, Kurtlar sofrasına düştüm...

 


Milas’ın doğası, tarımsal alanları kurtlar sofrasındamı pay ediliyor?


Milas kamuoyu acilen bu konu hakkında bir çok sorusuna cevap bekliyor. Sayın Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat kamuoyunun vicdanını rahatlatacak olan sizsiniz. Milas kamuoyunun, bu ruhsatsız işletme hakkında ki yıkım kararı alındıysa neden yıkılmadı ve Akbelen’de gösterdiğiniz duyarlılığı burada da gösterecek misiniz?  sorularının cevabı merakla bekleniyor.
Sayın Milas belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas halkının bu soruları tarafınızdan cevaplandırılmalı. Lütfen Kamuoyunun vicdanını rahatlatmanız bekleniyor.

AdminAdmin