SİYASET
Giriş Tarihi : 05-03-2023 18:42   Güncelleme : 05-03-2023 18:56

Milas Belediye Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu: "Neyin İYİ'si"

Milas Belediye Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu:



CHP'li Başkan Yardımcısı Harun Reşit Çavuşoğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 6'lı masadan ayrılmasının ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımda: ''Sizin Allah'ınızla Benim Allah'ım Aynı Olamaz'' ifadelerini kullandı.

İyi Parti lideri Meral Akşener'in millet ittifakı olarak kurulan altılı masadan ayrıldığını beyan etmesiyle siyasi açıdan bir çıkmaza giren altılı masa paydaşları, faklı açıklamalar yaparak beraberliklerinin süreceğini dile getiriyorlar. Düne kadar birlik beraberlik mesajlarının verildiği altılı masa paydaşları İYİ Parti'nin masadan kalkmasıyla adeta faklı bir dile kavuşması halkın gözünden kaçmıyor. 
Bu durum il, ilçe yöneticilerini hatta teşkilat üyelerinide etkilemiş durumda. 
Son olarak Milas Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı olan Harun Reşit Çavuşoğlu'nun sosyal medyasından yaptığı paylaşım, bu kirli dilin en açık göstergesi olmuş durumda. 
Harun Reşit Çavuşoğlu yaptığı paylaşımın noktasını bile değiştirmeden sizlerin takdirine bırakıyoruz;
"Neyin iyisi? 
İyi her zaman iyi değildir demiştik defalarca 2019'da ama anlatamadık. Hiç kimseye hem de bizimkilere de bunların genetikleri aynı dedik. Aynı dedik ama maalesef dinle demedik. Her zaman faşist faşist de dedik atalarımız boş yere söylememiş. İyilik yap denize at diye tarih yazacak varmış tarihi yazmak için önce bir iz olması lazım. Ayıp ettiniz. Şunu da unutmayın ki Adnan Yücel'i üstadımızın dediği gibi bir gün Saraylar saltanatlar çöker kan susar Birgün zulüm biter menekşelerde açılır üstümüzde leylaklarda Güler Bugünlerde geriye bir yarına Gidenler bir de yarınlar için direnenler şimdi ben sizin allah'ınıza küfür etsem bir Adanalı olarak ki ediyorum yanlış olur mu? Çünkü sizin allah'ınız la benim Allah'ım aynı olamaz. Hiçbir zaman kimse kızmasın ...  70 gün kala."

AdminAdmin