SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 12-07-2023 12:18

AK Partili Heyet Kaymakam Büyüker ve Başkan Akdenizli'yi Ziyaret Etti

AK Partili Heyet Kaymakam Büyüker ve Başkan Akdenizli'yi Ziyaret Etti

AK Partili Heyet Kaymakam Büyüker ve Başkan Akdenizli'yi Ziyaret Etti

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü ve ekibi Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli'yi makamında ziyaret ederek, İlçe yapılmakta ve yapılması planlanan proje ve hizmetler hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Seydikemer'in çiçeği burnunda AK Parti ilçe başkanı Ali Büklü beraberiz de AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy, Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte önce Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve ardından da Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizliyi makamında ziyaret etti. Oldukça samimi ortamlarda gerçekleşen ziyaretlerde Seydikemer ilçesine yerel ve Genel hükümeti tarafından yapılmakta olan ve yapılması planlanan hizmetler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Ziyaretlerde kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı Kaymakam Büyüker ve Belediye Başkanı Önder Akdenizli'ye teşekkür eden AK Parti ilçe başkanı Ali Büklü, "Seydikemer'imizin büyümesi ve gelişmesi adına çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. İnşallah önümüzdeki günlerde daha güzel proje ve hizmetlerle halkımızın karşısında olacağız. Bu anlamda hizmet adamı belediye başkanımız Önder Akdenizli'ye ve Kaymakamımız Yıldız Büyüker'e teşekkür ediyoruz" ifadelerinde bulundu.

AdminAdmin