MUĞLA
Giriş Tarihi : 01-08-2023 11:37

Yine CHP Yine İkiyüzlülük!

Yine CHP Yine İkiyüzlülük!

Yine CHP Yine İkiyüzlülük!

Muğla Milas'ta, yerli linyitten elektrik üretimi i
çin yapılan çalışmalara sözde çevreci duyarlılığıyla engellenmeye çalışan CHP'liler Menteşe'de daha 5 ay önce santral kurmak için asırlık meşe ağaçları kesilirken sesizliğe büründüğü ortaya çıktı.

 

 

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

 

Muğla Akbelen'de köylülerle tartışıp, jandarmayı kovalayan ve adeta terör estiren CHP'nin ikiyüzlülüğü yine Muğla'da ortaya çıktı. CHP'li Muğla Büyükşehir Belediyesi, geçen Mart'ta Güneş Enerjisi Santrali kurmak için Menteşe'nin Denizova köyünde, bölgede ender yetişen asırlık palamut ve meşe ağaçları katletti. Köylüler, yıllardır koruduğu yaklaşık 80 ağacın kesilmesine tepki gösterdi. Kendi belediyelerinin bu ağaç katliamına sesiz kalan CHP'liler, eylemlerini sürdürmek için, Akbelen Ormanına kamp kurdu.

 

 

"ATATÜRK'ÜN PARTİSİNİN TEMSİLCİLERİ SİZ OLAMAZSANIZ"

 

Menteşe Belediyesi Meclisi üyesi Farah Gümüş, bu duruma şu açıklamasıyla tepki gösterdi. Gümüş, "Köylünün yıllardır arazisinde koruyup büyüttüğü meşe ağaçlarını kesmek sizin haddinize değildir. Hiç yer kalmadı da Kurtuluş Savaşı esnasında palamudunu kurutup öğütüp unuyla ekmek yapıp cephedeki Mehmetçiğini, evdeki çocuğunu doyuran Anadolu halkı için yüce değere sahip meşe ağaçlarının olduğu araziyi seçtiniz. Atatürk'ün partisinin temsilcileri sizler olamazsınız" dedi.

 

DenizDeniz