BODRUM
Giriş Tarihi : 10-10-2023 23:22

KAYMAKAM ÇİT’TEN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ’NE ZİYARET

KAYMAKAM ÇİT’TEN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ’NE ZİYARET


Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Bodrum Müftülüğü’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Bodrum Kaymakam Mustafa Çit, Mevlid-i Nebi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası olması münasebetiyle ilçe müftülüğüne ziyaret gerçekleştirdi.

Başta İlçe Müftüsü İbrahim Kapancı olmak üzere tüm din görevlilerinin haftasını tebrik ederek haftanın ilçemize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Kaymakam Çit, ziyaret vesilesiyle geldiği ilçe müftülüğünde Müftü İbrahim Kapancı ve Personel Şube Müdürü Ahmet Akbudak eşliğinde idari birimleri gezerek yürütülen hizmetler hakkında bilgiler aldı.

İlçemizdeki din hizmetlerinin yürütülmesi hususunda müftülük olarak üzerlerine düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmek için çaba gösterdiklerini belirten Müftü Kapancı, 4/6 yaş Kuran Kursları ve yapımı devam eden camiler gibi konular başta olmak üzere ilçemizde yürütülen çalışmalar konusunda Kaymakam Çit’i bilgilendirdi.

Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, ilçe müftülüğü tarafından yürütülen çalışmaları yakından takip ettiğini ifade ederek İlçe Müftüsü İbrahim Kapancı ve mesai arkadaşlarına muvaffakiyetler dileyerek ziyaretini sonlandırdı.

AdminAdmin