GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-08-2022 14:03

KAHRAMAN ORDU'YA GENÇ ASTSUBAYLAR KATILDI

KAHRAMAN ORDU'YA GENÇ ASTSUBAYLAR KATILDI

KAHRAMAN ORDU'YA GENÇ ASTSUBAYLAR KATILDI

Milli Savunma Üniversitesi Kara Astsubay Meslek Yüksekokulu’nun 18. Dönem 2. Sınıf Öğrencileri Diploma ve Sancak Devir Teslim Töreni ile genç astsubaylar orduya katılmış oldu.

Sancak Teslim Töreni Gerçekleşti

Törene Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Erhan Afyoncu, Balıkesir Garnizon Komutanı Tuğgeneral Cihangir Yüzçelik, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mehmet Birol Şahin, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve aileler katıldı. Dereceye giren Öğrencilere plaketleri verildi. Diploma töreninden sonra Sancak teslim töreni yapıldı. Program geçit töreni ile sona erdi.
Vali Şıldak Genç Astsubayların Heyecanına Ortak Oldu.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak törenle ilgili olarak, “Milli Savunma Üniversitesi Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulumuzda Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreninde Genç Astsubaylarımızın heyecanına ortak olduk. Kahraman Ordumuza katılan kıymetli Astsubaylarımıza görevlerinin hayırlı olması temennisiyle başarılar diliyorum” dedi.

 

Şahin “ Peygamber Ocağı Zaferle Dolu”
Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mehmet Birol Şahin tören ile ilgili olarak şunları söyledi: "Mete Han'dan Sultan Alparslan 'a, Fatih Sultan Mehmet Han"dan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e kadar asil Türk Milletinin bütün Devlet Başkanları ve Komutanlarını, Şehit ve Gazilerini minnet ve rahmetle anıyoruz. Peygamber Ocağı tarihi Zaferlerle dolu Türk Ordusuna yeni katılan genç Astsubaylarımızın Milletimizin ve Devletimizin bekası, bölünmez bütünlüğü, egemenliği, demokrasimiz için her türlü fedakarlığı yapacaklarına inanıyor tebrik ediyoruz. Onları yetiştiren başta aileleri olmak üzere, komutanlarına teşekkür ediyoruz."

 

DenizDeniz