MİLAS
Giriş Tarihi : 19-04-2023 17:42

Kadem Mete: ‘’Türkiye Yüzyılında Milas’ımızda Yerini Alacak’’

AK Parti Milletvekili adayı Kadem Mete, Muğla'nın Milas ilçesinde seçim çalışmalarına devam etti.

Kadem Mete: ‘’Türkiye Yüzyılında Milas’ımızda Yerini Alacak’’

Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, İlçe Başkanı Emin Çelik ve parti teşkilatı ile bir araya gelen Kadem Mete, seçim sürecini değerlendirdi.

Daha sonra, Milas Ziraat Odası Başkanı Kahraman Akar'ı ziyaret eden Kadem Mete, tarım ve üretim konusunda önemli bir rol oynayan çiftçilerin desteklenmesi gerektiğine vurgu yaptı. Kendisinin ve partisinin çiftçilerin desteklenmesi konusundaki projelerini Ziraat Odası Başkanı Akar ile paylaştı.

Ardından, Kadem Mete Milas Muhtarlar Odası'na ziyarette bulundu ve burada toplanan kalabalık bir muhtar topluluğuna hitap etti. Muhtarların önemine değinerek, onların yönetimindeki mahallelerin sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri sundu.

Kadem Mete son olarak Milas çarşı esnafı ve pazarcı esnafını ziyaret ederek, projelerini anlattı ve desteklerini istedi. Esnaflarla yakından ilgilenen Mete, onların sorunlarını dinleyip, çözüm önerileri sunarak, onların da seçim sürecinde kendisine destek vermelerini istedi.

Kadem Mete'nin Milas ziyaretleri, AK Parti'nin seçim çalışmalarına hız kazandırdı. Kadem Mete'nin tarım, üretim ve çiftçilerin desteklenmesi konularına verdiği önem, bölgedeki seçmenlerin dikkatini çekiyor. Muhtarlar ve esnaflarla yakın temas kurarak, onların sorunlarını dinleyen ve çözüm önerileri sunan Kadem Mete, seçim sürecindeki adaylar arasında fark yaratıyor.

AdminAdmin