SİYASET
Giriş Tarihi : 18-04-2023 07:19   Güncelleme : 18-04-2023 07:54

Kadem Mete: ‘’Köyceğiz'imiz için güzel işler yapacağız"

AK Parti Milletvekili adayı Kadem Mete, Muğla'nın Köyceğiz ilçesini ziyaret etti.

Kadem Mete: ‘’Köyceğiz'imiz için güzel işler yapacağız

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Köyceğiz AK Parti İlçe Başkanı Mehmet İlhan, Kadın Kolları Başkanı Gülçin Köseoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Doğan Çelik ve AK Parti teşkilatının üyeleri de programda hazır bulundu.

Ziyaret programı kapsamında, Milletvekili adayı Kadem Mete ve beraberindeki heyet öncelikle Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ile bir araya geldi. Daha sonra, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet İlhan ve diğer parti yöneticileri ile görüşmeler gerçekleştirildi.

Mete, Köyceğiz programı hakkında yaptığı açıklamada, "Doğru gördüğümüz yolda, Köyceğiz halkının sorunlarını dinlemek, çözüm önerilerimizi paylaşmak ve belediye başkanımız ile birlikte projelerimizi hayata geçirmek için buradayız. İnşallah Köyceğiz'imiz için güzel işler yapacağız" ifadelerini kullandı.

Ziyaret programının sonunda, Köyceğiz AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri ve vatandaşlarla bir araya gelen Mete, sorunları dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı. Köyceğiz'in geleceği için çalışmaya devam edeceklerini belirten Mete, halkımızın sorunlarını dinlemek ve çözüm önerilerimizi paylaşmak için her zaman yanlarındayız. İnşallah Köyceğiz'imiz için güzel işler yapacağız" dedi.

AdminAdmin