MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
SİYASET

Kadem Mete: ‘’Köyceğiz'imiz için güzel işler yapacağız"

AK Parti Milletvekili adayı Kadem Mete, Muğla'nın Köyceğiz ilçesini ziyaret etti.

Kadem Mete: ‘’Köyceğiz'imiz için güzel işler yapacağız"
Paylaş:

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Köyceğiz AK Parti İlçe Başkanı Mehmet İlhan, Kadın Kolları Başkanı Gülçin Köseoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Doğan Çelik ve AK Parti teşkilatının üyeleri de programda hazır bulundu.

Ziyaret programı kapsamında, Milletvekili adayı Kadem Mete ve beraberindeki heyet öncelikle Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ile bir araya geldi. Daha sonra, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet İlhan ve diğer parti yöneticileri ile görüşmeler gerçekleştirildi.

Mete, Köyceğiz programı hakkında yaptığı açıklamada, "Doğru gördüğümüz yolda, Köyceğiz halkının sorunlarını dinlemek, çözüm önerilerimizi paylaşmak ve belediye başkanımız ile birlikte projelerimizi hayata geçirmek için buradayız. İnşallah Köyceğiz'imiz için güzel işler yapacağız" ifadelerini kullandı.

Ziyaret programının sonunda, Köyceğiz AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri ve vatandaşlarla bir araya gelen Mete, sorunları dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı. Köyceğiz'in geleceği için çalışmaya devam edeceklerini belirten Mete, halkımızın sorunlarını dinlemek ve çözüm önerilerimizi paylaşmak için her zaman yanlarındayız. İnşallah Köyceğiz'imiz için güzel işler yapacağız" dedi.

Bu haber MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi. tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.