MUĞLA
Giriş Tarihi : 11-04-2023 05:29

İl Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında gerçekleştirilen 2023 yılı ikinci İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, il genelindeki yatırımlar ve devam eden iş ve işlemlerin koordinasyonu için toplandı.

İl Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Vali Orhan Tavlı'nın başkanlığında yapılan toplantıya, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, odalar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Toplantıda, il genelinde yürütülen yatırımların ve devam eden işlemlerin durumu, sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. Ayrıca, kamu, kurum ve kuruluşlar arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesi ve işbirliği sağlanması için önerilerde bulunuldu.

Vali Orhan Tavlı, toplantının açılış konuşmasında, il genelinde yürütülen çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini ve bu çalışmaların daha etkin bir şekilde yürütülmesi için koordinasyonun önemine vurgu yaptı. Ayrıca, Muğla’nın kalkınması ve gelişmesi için tüm kurumların birlikte çalışması gerektiğinin altını çizdi.

Toplantıda, il genelindeki yatırımların yanı sıra, turizm, tarım, sanayi ve ticaret gibi konular da ele alındı. İlçeler arası işbirliğinin artırılması ve il genelindeki tüm sektörlerin kalkınması için neler yapılması gerektiği konusunda fikirler paylaşıldı.

AdminAdmin