MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
BODRUM

Gümbet’te Deniz Dibi Temizliği

Bodrum Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Deniz Dibi Temizlik çalışması Gümbet’te devam etti.

Gümbet’te Deniz Dibi Temizliği
Paylaş:

 

 

Denize En Çok Mavi Yakışır sloganıyla denizleri ve kıyıları atıklardan arındırma amacıyla yapılan Deniz Dibi Temizliğinin 8. etabı Gümbet Koyu’nda devam etti.

Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü organizasyonuyla gönüllü dalış ekibi tarafından gerçekleştirilen etkinliğe Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’yi temsilen Başkan Yardımcısı Yaşar Çelikkan, ilgili birim müdürleri ve personeller katıldı.

Gönüllü dalış ekibi tarafından denizden yaklaşık 103 kilogram atık çıkarıldı. Çıkarılan atıklar Gümbet sahilinde sergilendikten sonra geri dönüşümü yapılmak üzere 1. Sınıf Atık Getirme Merkezine götürüldü.

Başkan Yardımcısı Yaşar Çelikkan yaptığı açıklamada şunlara değindi:

“Bodrum Belediyesi olarak on yıldır sürdürdüğümüz etkinliğimizde bu yıl sekizinci etabı Gümbet sahilimizde gerçekleştirdik. Çıkarttığımız atıklar doğal bir kirlilik değil, insan eliyle oluşan atıklar. Bodrum Belediyesi olarak denizimizi hak ettiği maviliklere taşıyana kadar bu farkındalık çalışmamızı sürdüreceğiz. Siz değerli basın mensuplarına da kamuyu aydınlatmak adına bizlerin çalışmalarına verdiğiniz desteğe teşekkür ediyorum.”

Deniz Dibi Temizliğinin 9. etabı 10 Temmuz Çarşamba günü Gündoğan sahilinde devam edecek. 

Bu haber MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi. tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

BODRUM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.