BODRUM
Giriş Tarihi : 09-09-2023 10:09   Güncelleme : 09-09-2023 10:33

Muğla MHP İlçe Kongreleri Başladı

Muğla MHP İlçe Kongreleri Başladı

Muğla MHP İlçe Kongreleri Başladı

Muğla İlçe Kongreleri MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatları doğrultusunda 8 Eylül 2023 tarihinde başlatıldı. İlçe Başkanlığı kongreleri MHP İl Başkanı Oğuz Akarfırat'ın koordinesinde gerçekleştirildi. Kongrelere MHP MYK üyesi, YSK Temsilcisi, Siyasi Etik Kurulu Sekreteri Av. Bahadır Alperen, MHP MYK üyesi Metin Arı, MHP bir önceki dönem İl Başkanı ve ilçe başkanları, Kaçep Başkanı, Ülkü Ocakları başkanı ve önceki dönem ülkü Ocakları Başkanları, AK Parti İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Tariş Yönetim Kurulu Toplantıya Başkan Kamil Gül ve Muğla İl Tarım Müdürü Barış Saylak da katıldı.

 

 

İlk kongre, MHP Bodrum İlçe Başkanlığı'nın himayesinde saat 11.00'de ve kadınların çoğunluğunun katılımıyla gerçekleşti. Mevcut başkan iş adamı Tayyar Şafak, yeniden ilçe başkanı seçildi.

 

 

Saat 13.00'te MHP Milas İlçe başkanlığı kongresine geçildi. Devir teslim töreni sırasındaki etkinlik Tunahan Ogün'e devreden Cüneyt Akar'ın duygusal konuşması yürekleri titretirken, Tunahan Ogün'ün konuşmaları duygusal bir atmosfer yarattı. Bu güzel anlar yaşanırken salona Muğla Tarım İl Müdürü Barış Saylak'ın salona girişi coşkuyu daha da artırdı.

 

 

Saat 15.00'te MHP Yatağan İlçe kongresine geçildi. Av. Oğuzhan Çay, yeniden başkanlığa seçildiğini ve Muğla'da yeni bir seçim heyecanının devam ettiğini vurguladı. KAÇEP başkanlığının yaptığı çalışmaların kadın katılımına büyük bir etkisi oldu.

 

 

 

AdminAdmin