GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-01-2024 12:32

Fethiyeli Kadın Afyon’da Canına Kıydı

Fethiyeli Kadın Afyon’da Canına Kıydı

Afyonkarahisar'da aile üyeleriyle birlikte oturan Fethiyeli 24 yaşındaki genç kadın, ailesiyle bir aradayken ani bir şekilde yan odaya geçip karnına dayadığı tüfeği ateşledi.Ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Cenazesi memleketi Fethiye’de toprağa verildi.
Afyonkarahisar'da aile üyeleriyle birlikte oturan Fethiyeli 24 yaşındaki genç kadın, ailesiyle bir aradayken ani bir şekilde yan odaya geçip karnına dayadığı tüfeği ateşledi. Ağır yaralanan Gaye Solmaz, yapılan tıbbi müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Olay, Bolvadin ilçesi Özburun beldesi Üsküdar mahallesinde gerçekleşti. İddiaya göre, Gaye Solmaz, kocası ve diğer aile üyeleriyle evlerinin salonunda otururken aniden diğer odasına geçti ve av tüfeğini karnına dayayarak ateşledi. Ailesi, kanlar içinde buldukları Solmaz için hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne başvurarak yardım talep etti. Sağlık ekipleri olay yerine ulaşarak genç kadını ambulansla hastaneye taşıdı, ancak tüm müdahalelere rağmen Solmaz kurtarılamadı.
Olayın ardından evde bulunan R.T., A.T., S.A., G.T. ve R.T. adlı şahısların ifadeleri jandarma tarafından alınırken, ekipler genç kadının intihar etmiş olabileceği ihtimalini değerlendiriyor. Soruşturma ise savcılık tarafından yürütülmekte.
Solmaz’ın cenazesi yapılan işlemlerin ardından memleketi Fethiye’nin Karaçulha Mahallesinde toprağa verildi.

AdminAdmin