MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
FETHİYE

Fethiye’de 2 Öğrenci LGS Türkiye Birincisi Oldu

Fethiye’de 2 Öğrenci LGS Türkiye Birincisi Oldu
Paylaş:


Fethiye’den  Liselere Geçiş Sistemi (LGS) 2024 sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birinciliğini paylaşan iki  öğrenci büyük bir başarıya imza attı.
Ayşe Feyza Kaya ve Uzay Öner Sarıbaş, LGS 2024 sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu. Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  tarafından yapılan açıklamada, “LGS 2024 sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birinciliğini paylaşan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.
Her iki öğrenicinin de Fethiye Limit Eğitim Kurumu öğrencisi olduğu öğrenildi.

Bu haber MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi. tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

FETHİYE Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.