GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-09-2022 15:21

Fethiye mağazası törenle açıldı

Ülkemizin alanında lider mücevher markalarından birisi olan Sina Pırlanta, Fethiye’de mağazasının açılışını törenle gerçekleştirdi.

Fethiye mağazası törenle açıldı

 

 

Ülkemizin alanında lider mücevher markalarından birisi olan Sina Pırlanta, Fethiye’de mağazasının açılışını enle" class="taglink" title="törenle Haberleri">törenle gerçekleştirdi.

 

Türkiye’nin en seçkin noktalarında mağaza açılışlarını gerçekleştirmeye devam eden Sina Pırlanta, Fethiye'de de şubesini açarak prestijini arttırdı. Açılışta ünlü model Tülin Şahin, Mega Fight Arena’da 9 Ekim’de gerçekleşecek olan organizasyonda, boks şampiyonunun sahip olacağı Sina Pırlanta tarafından hazırlanan altın kemeri de tanıttı. Star TV Ekibi ile de program çeken ünlü model Şahin, altın kemeri kendi üzerinde takarak gösterdi. 15 karat pırlantalarla bezeli özel tasarım kemerin, dünyada tek olma özelliğine sahip olduğu vurgulandı. Açılışta Sina Pırlanta’nın birbirinden özel tasarımları Tülin Şahin’in kusursuz güzelliğiyle bütünleşti.

 

Toplam 255 m² alana sahip 3 katlı mağazanın açılışına, Sina Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Ali Barış Lek, Sina Pırlanta Firma Ortağı Hakan Çor, Sina Pırlanta Fethiye Mağaza sahibi Birol Ünal ve Ünlü Model Tülin Şahin ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

 

Sina Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Ali Barış Lek, açılış konuşmasında, “Sina pırlanta markası olarak Fethiye’deyiz. Türkiye’mizin en özel ilçelerinden biri olan modayı çok yakından takip eden Fethiye halkına hizmet vermek için mağazamızı açıyoruz. Tüm Fethiye halkımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu. Konuşmanın ardından kurdele kesildi.

 

Ünlü model Tülin Şahin yaptığı açıklamada, “Fethiye her zamanki gibi çok güzel beni yeniden büyüledi. Sanırım sekiz sene olmuştur gelmeyeli. Açılışta da yoğun bir kalabalık olması beni mutlu etti. Böyle güzel bir vesile ile gelmek benim içinde güzel oldu. Burası turizmin göz bebeği, moda, pırlanta seviliyor. İkisi bir arada kadınları büyülüyor. Üç katlı bu mağaza açılışında Sayın Birol Ünal’a hayırlı olsun diyorum. Kendisini tebrik ediyorum” şeklinde ifadeler kullandı.

 

Fethiye Mağaza sahibi Birol Ünal da model Tülin Şahin’e katılımlarından dolayı teşekkürlerini sunarken; mağazanın Fethiye’ye hayırlı olmasını ve herkese bol kazanç sağlamasını temenni etti.

 

AdminAdmin