MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
FETHİYE

Fethiye DTO Seçimi: 5 Oy Farkı ve 6 Çizik Tartışması

Fethiye Deniz Ticaret Odası seçimlerinde mevcut başkan İlkay Tugay yeniden göreve seçildi. Seçimin 5 oy farkla sonuçlanması ve son düzlükte grup değiştiren bir üyenin 6 çizik alması, kulislerde en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Bu durum, seçim sonucunu ve süreçte yaşanan dinamikleri tartışmaya açtı.

Fethiye DTO Seçimi: 5 Oy Farkı ve 6 Çizik Tartışması
Paylaş:

DTO Seçiminde Dikkat Çeken Detay: 5 Oy Fark, 6 Çizik!

Fethiye Deniz Ticaret Odası'nda seçim heyecanı sona erdi. Mevcut Başkan İlkay Tugay, gerçekleştirilen seçimde yeniden başkan seçilerek 4 yıllık yeni dönem için güven tazeledi. İlkay Tugay'ı tebrik ediyoruz.

Seçimin sonucunu ise yalnızca başkanlık yarışı değil, listelerde yaşanan dikkat çekici değişiklikler de belirledi.

Son Düzlükte Grup Değişikliği Dikkat Çekti

Seçime haftalar kala Beyaz Grup ile birlikte yol yürüyen Göcek'ten bir üyenin, seçimlerin son düzlüğünde İlkay Tugay'ın listesinde yer alması dikkat çekti. Ancak seçim sonucunda ortaya çıkan tablo, bu tercihi yeniden gündeme taşıdı.

Mavi Grup'un yalnızca 5 oy farkla kazandığı seçimde, söz konusu üyenin beklenen desteği Mavi Grup'a taşıyamadığı görüldü. Bununla da kalmadı; aynı isim seçimde 6 çizik aldı.

5 OYLA KAZANILAN SEÇİMDE 6 ÇİZİK!

Seçimin ardından kulislerde en çok konuşulan konulardan biri de bu oldu.

Beyaz Grup ile yol yürürken son düzlüğe girildiğinde Mavi Grup listesine geçen Göcek'ten bir üyenin, seçimde aldığı 6 çizik, tercihinin sandıktaki karşılığını tartışmaya açtı.

5 oy gibi oldukça küçük bir farkla sonuçlanan seçimde, bir tarafta grup değiştiren bir isim, diğer tarafta ise aldığı 6 çizikle dikkat çeken bir seçim tablosu ortaya çıktı.

"4 yıllık yeni dönem öncesinde bu süreçte kim ne kadar katkı sağladı, kim ne kadar oy kaybettirdi?"

Sandığın Söylediği Net

Şimdi gözler, "4 yıllık yeni dönem öncesinde bu süreçte kim ne kadar katkı sağladı, kim ne kadar oy kaybettirdi?" sorusuna çevrildi.

Ancak sandığın söylediği net:

5 oy farkla kazanılan seçim, 6 çizikle damga vuran bir isim ve son düzlükte yaşanan grup değişikliği...

Fethiye Deniz Ticaret Odası'nda seçim bitti, tartışması ise daha uzun süre konuşulacağa benziyor.

Bu haber MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi. tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

FETHİYE Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.