FETHİYE
Giriş Tarihi : 17-01-2023 20:18

EGE BÖLGESİ REHABİLİTASYON MERKEZLERİ FETHİYE’DEYDİ

EGE BÖLGESİ REHABİLİTASYON MERKEZLERİ FETHİYE’DEYDİ

EGE BÖLGESİ REHABİLİTASYON MERKEZLERİ FETHİYE’DEYDİ

 

Ege Bölgesi Rehabilitasyon Merkezleri Derneği olağan Yönetim Kurulu Toplantısını bu kez Fethiye Nursel Özdemir Kurumlarında yaptı. Toplantıya Nursel Özdemir Kurumları Kurucusu Avrupa Özel Eğitim Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı, aynı zamanda EGE-DER Başkan Yardımcısı Salih DÜNDAR ev sahipliği yaptı.

 

Federasyonun kurucu unsurlarından olan Ege Bölgesi Rehabilitasyon Merkezleri Derneğinin yönetim ve denetim kurulları, 14-15 Ocak 2023 tarihlerinde, Dernek başkanı Sn. Argun Dalbayrak Başkanlığında toplanmıştır. Genel başkan Sn. Yunus Kılıç’ın online olarak katıldığı toplantıya Avrupa Özel Eğitim Dernekleri Federasyonu başkanı Sn. Eylem Tan, Federasyon Genel Başkan yardımcıları Sn. Salih DÜNDAR ve Sn. Öğün Taş, Denetim kurulu üyeleri Sn. Devrim Burçak ve Sn. Lerzan Dede, Egerehder yönetim kurulu üyesi Sn. Mehmet Gümüş, Aydın il başkanı Sn. Mehmet Sabancı, Manisa İl Başkanları Sn. Aşkın Nehir ve Sn. Vedat Özkan, Denizli İl Başkanı Sn. Serkan Dereköy ve Dernek Üyesi Kurucuları Suzan Kara, Mehmet Demircioğlu ve Hakan Gökçen iştirak etmişlerdir.

 

Toplantıda bölge bazında sorunlar tartışılmış, kurumların niteliklerinin geliştirilmesi ve derneğin genel işleyişi hakkında üyelere bilgi verilmiş, Ege Bölgesi illerinde federasyona üye kurumların katılacağı toplantıların düzenlenmesi kararlaştırılmıştır.

 

Toplantıdan sonra karşılıklı hediyeleşmeler olmuş, daha sonra yönetim ve kurucular Fethiye’nin tarihi yerlerini ziyaret ederek toplantıları sonlandırmışlardır.

AdminAdmin