MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
KÜLTÜR - SANAT

“Doğu Ekspresinde Cinayet” Seyirciyle Buluştu

“Doğu Ekspresinde Cinayet” Seyirciyle Buluştu
Paylaş:


MSKÜ Tiyatro topluluğu tarafından hazırlanan “Doğu Ekspresinde Cinayet” adlı tiyatro oyunu AKM’de seyirciyle buluştu.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Tiyatro topluluğu tarafından hazırlanan tek perdelik polisiye tiyatro oyunu “Doğu Ekspresinde Cinayet” Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri salonunda sahnelendi.
2023-2024 sezon oyunu olarak sahnelenen oyunda; Agatha Christie’nin romanlarındaki ünlü dedektif Hercule Poirot’nun, Doğu Ekspresi adlı trende işlenen bir cinayeti çözmesi anlatıldı.
Agatha Christie’nin romanından, MSKÜ Fen Fakültesi Biyoloji bölümü 3. Sınıf öğrencisi Özlem Biçer’in uyarladığı, Topluluk Koordinatörü Öğretim Görevlisi Mehmet Karaman’ın yönettiği oyuna yoğun ilgi oldu.
Üniversitenin Gençlik Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin bir etkinliği olan oyun, seyirciler tarafından oldukça beğenildi ve dakikalarca alkışlandı.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Deniz Ülgen, oyunun sonunda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tiyatro topluluğu öğrencilerine teşekkür belgesi, oyunun yönetmeni Mehmet Karaman’a ise plaket takdim etti.

Bu haber MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi. tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.