FETHİYE
Giriş Tarihi : 21-11-2022 13:19

Boks aday hakem kursu tamamlandı

Fethiye’de gerçekleştirilen ve Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen boks aday hakem kursu başarı ile tamamlandı.

Boks aday hakem kursu tamamlandı

 

 

Fethiye’de gerçekleştirilen ve Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen boks aday hakem kursu başarı ile tamamlandı.

 

Fethiye Gençlik Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı hakemlik seminerinde katılımcılara bilgiler, Türkiye Boks Federasyonu Başhakemi İbrahim Avcıoğlu tarafından aktarıldı. 3 ilden 15 kişinin katıldığı semineri bölge hakemlerinden İş İnsanı Ramazan Sıtkı Gümüşhan, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, dünya şampiyonu milli boksör aynı zamanda bölge antrenörü Hidayet Aydoğmuş ve Denizli Boks Antrenörü Rafet Kütük kursu ziyaret ettiler ve kursiyerlere başarı dileklerini ilettiler.

 

Bodrum bölge antrenörü aynı zamanda dünya ikincisi Ömer Dinçel, Marmaris bölge antrenörü Volkan Koç ve Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı aynı zamanda Profesyonel Boksör Songül Ayten’in katılımları ve Başhakem İbrahim Avcıoğlu’nun dersi örneklerle anlatımıyla eğlenceli, keyifli ve öğretici bir kurs gerçekleştiği ifade edildi.

 

Muğla Boks İl Temsilcisi Evren Arslan yaptığı açıklamada, “Bizlere desteklerinden dolayı her zaman yanımızda olan Sayın Türkiye Boks Federasyon Başkanımız Sayın Eyüp Gözgeç beyefendi ile Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Harun Reşit Yiğit beyefendiye; bizlere Gençlik Merkezi dersliklerini açan Gençlik Merkezi Müdürümüz Sayın Asuman Kozanlı hanımefendiye ve uygulama derslerinde bizi ağırlayan Arslan Fight Arena İşletmecisi Sayın Songül Ayten hanımefendiye çok teşekkür ederim. 3 ilden 15 kursiyerimizin katılımı ile başarılı bir kurs geçirdik Bölgemize 9 boks hakemi daha kazandırdık. Kursumuz son gün yapılan yazılı, sözlü ve uygulama sınavı ile son buldu. Başhakemimiz Sayın İbrahim Avcıoğlun’a çok teşekkür ederim. Bölgemizde boksun daha iyi bir şekilde gelişebilmesi için camiamıza yeni katılan arkadaşlarımla beraber daha iyi bir şekilde çalışacağız” şeklinde ifadeler kullandı.

 

 

AdminAdmin