MENTEŞE
Giriş Tarihi : 16-09-2023 10:53   Güncelleme : 16-09-2023 11:47

AK PARTİ MENTEŞE İLÇE BAŞKANLIĞINDA DEVİR TESLİM TÖRENİ

AK Parti Menteşe İlçe Başkanlığında devir teslim töreni düzenlendi.

AK PARTİ MENTEŞE İLÇE BAŞKANLIĞINDA DEVİR TESLİM TÖRENİ

Yerel Seçimler öncesi Menteşe Belediye Başkan aday adaylığını açıklayarak, görevinden istifa eden AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, görevini parti genel merkezince ilçe başkanlığına atanan Av. Mustafa Algan'a devretti.

 

 

Partinin ilçe binasında düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Çiçek, 2020 yılından itibaren birlikte çalıştığı herkese desteklerinden dolayı teşekkür etti.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, davanın neferi olarak aynı bilinç ve kararlılıkla yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğini vurgulayan Eray Çiçek, "Vakit, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, ülkemizin istiklali için Türkiye yüzyılı vizyonunda 100 yıllık hayallerimizi ilmek ilmek dokuma-örme vaktidir. Bu nedenle bizler de genelde yapılan çalışmaları yerelde de Menteşe ilçemizde gerçekleştirmek için gayret göstereceğiz. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle, AK Parti Menteşe İlçe Başkanı olarak atanan ve İlçe başkanlığım döneminde Siyasi ve Hukuki İşler başkanlığı görevini yürüten değerli dava arkadaşım, birlikte çalışmaktan onur ve gurur duyduğum kardeşim Av. Mustafa Algan'a çıkmış olduğu bu kutlu yolda canı gönülden başarı dileklerimi iletir, Menteşe’mize hayırlı olmasını dilerim. Tüm teşkilatlarımızın, kıymetli başkanımızın arkasında olduğu bilinci ve inancıyla, bugün tek yürek olarak, davasını gözeterek biz olma günü olduğunu bilerek ve bu inançla çalışacaklarına inanıyorum." diye konuştu.

İlçe Başkanlığı görevini devralan Av. Mustafa Algan da AK Parti Menteşe İlçe Başkanlığı görevinin il başkanının, milletvekillerinin ve genel merkezin takdiri ile kendisine tebliğ edildiğini dile getirdi.

 

 

"Bu kutlu görevi yüklenerek oluşturacağımız yeni yönetimimiz ile birlikte Menteşe’mize daha fazla hizmet getirmenin peşinde olacağız.” ifadelerini kullanan Algan, şu şekilde devam etti:

"Cumhurbaşkanımızın gösterdiği vizyon doğrultusunda 2024 hedeflerimizle bütünleşerek bu seçim dönemini milletimizin geleceği için Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla, Muğla ilimizi ve Menteşe’mizi hak ettiği yere getirebilmek amacıyla var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Öncelikli hedefimiz Menteşe İlçemizi AK Belediyecilik ile tanıştırmak ve hizmet odaklı siyaseti Menteşeli hemşerilerimizin beğenisine sunabilmek olacaktır. Tüm halkımızı Menteşe İlçe Başkanlığımızda ağırlamaktan onur duyarız.”

Konuşmaların ardından önceki dönem ilçe başkanı Eray Çiçek, yeni başkan Mustafa Algan'a çiçek verdi.

İlçe başkanı Av. Mustafa Algan da Çiçek'e plaket takdim etti.

AdminAdmin