MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
FETHİYE

BBP Muğla İl Başkanı Melih Aydoğan, Fethiye Teşkilatına Güçlü Destek Verdi

BBP Muğla İl Başkanı Melih Aydoğan, Fethiye Teşkilatına Güçlü Destek Verdi
Paylaş:


Büyük Birlik Partisi (BBP) Muğla İl Başkanı Melih Aydoğan, Fethiye ilçe teşkilatının kongresine katılımıyla dikkatleri üzerine çekti. Partinin Fethiye'deki siyasi faaliyetlerine verilen önemi vurgulayan Melih Aydoğan, kongrenin coşkulu atmosferinde partililerle bir araya geldi.
Başkan Aydoğan, kongre sonuçlarının Fethiye'ye ve BBP'ye hayırlı olmasını dileyerek, yeniden Fethiye İlçe Başkanı seçilen İsmail Tombak'ı içtenlikle kutladı. Muğla İl Başkanı Aydoğan, konuşmasında İsmail Tombak ve yeni yönetime başarılar diledi ve "Rabbim hayırlı görevler yapmayı nasip etsin" temennisinde bulundu.
Melih Aydoğan'ın Fethiye ziyareti, BBP'nin Muğla genelindeki teşkilatlanma çalışmalarına verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Bu ziyaret, partinin yerel siyasetteki etkinliğini artırma ve Fethiye'deki tabanını güçlendirme hedefine işaret ediyor. BBP Muğla, Başkan Aydoğan'ın liderliğinde, bölgedeki siyasi dinamiklere aktif olarak katılım sağlamaya devam edecek.

Bu haber MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi. tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

FETHİYE Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et FTSO YÖNETİMİ, FESMO’YU ZİYARET ETTİ

Akışın sonuna geldiniz.