FUTBOL
Giriş Tarihi : 23-01-2024 09:33

Fethiyespor İptal Edilen Golden Yana Dertli

Fethiyespor İptal Edilen Golden Yana Dertli

TFF 2.lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor, sahasında konuk ettiği İnegölspor’la 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından teknik direktörler ve oyuncular 90 dakikayı değerlendirdi.
TFF 2.lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor, sahasında konuk ettiği İnegölspor’la 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmanın 59. Dakikasında Fethiyesporlu Selim’in attığı gol ofsayt gerekçesiyle verilmeyince,  futbolcular ve taraftarlar hakemlere tepki gösterdi. Maçın bitmesiyle hakemin ufak yaşlarda top toplayıcı çocuğu yanına çağırıp, kendisine küfür ettiğini iddia ederek azarlaması ise taraftarları sinirlendirdi. Maçın ardından Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, İnegölspor Teknik Direktörü Bahaddin Güneş, Fethiyespor Kalecisi Enes Fideayo ve Fethiyespor oyuncusu Ali Mert Aydın maçı değerlendirdiler.
“Rakibe Hiç Pozisyon Vermedik”
Maçı değerlendiren Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, ‘’Mutlak kazanmak için hazırlanmıştık. Göreve geldiğimiz günden beri öncelikli hedefimiz İnegöl maçıydı. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Pozisyon üstünlüğünün biz de olduğunu düşünüyorum. Pozisyonları değerlendiremedik. Belki tereddütlü kararlar var. Fakat sonuç olarak maçı berabere bitirdik. Galibiyeti kaçırdık anlamında yorumluyorum. Gerçekten rakibe hiç pozisyon vermedik. Hem fiziksel hem de oyunsal üstünlüğü elimizde tutarak oynadık. Bu maçı geride bırakıp zor bir periyoda gireceğiz. Cumartesi günü Kastamonu’da deplasmanda oynayacağız. Hemen hafta içi Iğdır ile iç sahada oynayıp, bir sonraki hafta Soma deplasmanına gideceğiz. Hemen toparlanıp Kastamonu maçı hazırlıklarına başlayacağız” dedi.
“Kesinlikle Ofsayt Değil”
İptal edilen golü değerlendiren Selahaddin Dinçel, “Nurettin top ile birlikte öndeydi, topu dışarıya çıkardı, öne çıkarmadı ve dışarıdan vuruş yapıldı. Kesinlikle ofsayt değil. Birlikte izleyip, tekrar yorumlayalım.Günümüzde defalarca izlenen pozisyonlarda bile böyle net kararlar verilmiyor. Hakem arkadaşımız böyle karar verdi. Doğru karar olmadığını düşünüyorum ama kesinlikle art niyet aramıyorum. Yanlış yorumlamıştır, belki duruş noktası yanlıştı, geride kaldı belki de…Ama kesinlikle ofsayt değildi diye düşünüyorum.  2-3 net pozisyonda taç çizgisine yakın bölgede hakkımız oldu. O durumda da hem oyuncular hem biz itiraz ettik ama hakem arkadaşımız uygun görmedi. Yani hakem hocalarının karnesini yukarıdan gözlemciler veriyor. Bizler sadece yorumluyoruz. Çok fazla hakem üzerine de konuşmak istemiyorum. Onlar da işini yapmaya çalışıyor. Bizim işimizde nasıl hata oluyorsa, onlarda da hata olabilir. Art niyet aramıyorum” diye konuştu. 
“Hep Birlikte Daha Güzel Günleri Yaşayacağız”
Taraftarlara teşekkür eden Dinçel, “Taraftarlarımızla buluştuğum için çok mutluyum. Onları daha da mutlu etmek isterdik ama gerçekleşmedi. Takıma ve oyuncularımıza sahip çıktılar. Maç sonunda mücadeleyi alkışladılar. Mücadeleye karşılık verdiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. İnşallah Hep birlikte daha güzel günleri yaşayacağız. İnegöl maçına çıkarken Kaptan Murat cezalıydı, küçük de bir sakatlığı vardı ama bu hafta itibariyle aramıza dönecek. Abdullah Balıkçı’nın tedavisi sürüyor. Selçuk Alibaz’ı da antrenmansız bir şekilde bu maça taşıdık. Son bölümde kısa bir süre oynadı. Bu maça eksik çıktık. Kadroda zorunlu eksikliklerimiz vardı. Sahaya çıkan oyuncularımın mücadelesinden memnunum. Kazanma arzularına ve isteklerinden memnunum. Nasip olmadı diyelim. Önümüzdeki Kastamonu maçına mutlaka iyi hazırlanıp, orada istediğimizi alıp dönmek zorundayız” ifadelerini kullandı. 
“Oyuncu Arıyoruz” Diye Bir Durum Söz Konusu Değil
Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Transfer konusuna da gelecek olursak, transfer devam ettiği sürece yapılabilir ama şu gün itibariyle şu bölgeye mutlak ‘Şöyle bir oyuncu arıyoruz’ diye bir durum söz konusu değil. Çünkü hafta içi bir karar almıştık. Biz tüm konsantrasyonumuzu maça vermiştik. Ne olursa olsun maçı geçirdikten sonra değerlendirilecekti. Profesyonel kulübümüz ve yönetimimiz ile konuşur bunun da kararını hep birlikte veririz” dedi. 
“Hakem Kararına Saygı Duymak Lazım”
İnegölspor Teknik Direktörü Bahaddin Güneş ise, “Kadro kalitesi açısından birtakım sıkıntılarımız var. Yaptığımız transferler de ortada zaten. Biraz sıkıntıya düştük. Ama diğer yandan baktığımda Fethiye’nin puana ihtiyacı vardı. Biraz daha alttaydı, aşağıdan kurtarmak istiyordu. Bana göre bizden daha üstünlerdi. O kadar iyi oynayamadık. 10 kişi kaldık. Gol atsaydık, 3 puanla dönecektik. Kötü oynadığımızı düşünüyorum. Puan aldık, yolumuza devam edeceğiz. Araya gidiyoruz, ondan sonra da Lider Kastamonu gelecek. Fethiyespor’un attığı vuruş ile ilgili olarak bulunduğum yerden görmedim. Gol de olabilir. Hakem kararına da saygı duymak lazım. Gol mü değil mi bilemiyorum. Fethiyespor’u tebrik ederim” diye konuştu.
“İyi Gidiyoruz Diye Düşünüyorum”
Fethiyespor Kalecisi Enes Fideayo, “Gayet güzel bir 90 dakikaydı. Herkes elinden geleni yaptı. Neredeyse hiç pozisyon vermedik. Ön tarafta zaman zaman pozisyona girdik. Çizgiye girip, içeriye çıkartamadık. Final paslarında biraz sıkıntı çektik. İptal edilen golün, yüzde 1 milyon gol olduğunu düşünüyorum ama nasibimiz böyleymiş. Hakkımızda hayırlısı olsun. Daha iyi bir ivme yakalayıp, güzel yerlere geliriz. Sonuçta oynadığımız rakip de konum itibariyle güçlü bir rakipti. Fakat şu anlık iyi gidiyoruz diye düşünüyorum. İnşallah daha güzel olacak” dedi.
“Golü Bulamadık Ama Çok Güzel Bir Oyun Sergiledik”
Fethiyespor oyuncusu Ali Mert Aydın ise, “Takıma yeni dahil oldum ama adaptasyon sürecim hızlı. Takım arkadaşlarım da çok destek oldu. Takım olarak sahada üstün bir performans gösterdik. Enerji ve baskınlık açısından bu maça taraftarımızın desteği ile birlikte tüm mücadelemizi ortaya koyduk. Golü bulamadık ama çok güzel bir oyun sergiledik. Bu önümüzdeki maçlara da yansıyacak, arkasından puanlarımız da gelecek” şeklinde konuştu.

AdminAdmin