Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milas İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlıkları tarafından Güllük Mahallesi’nde düzenlenen kahvaltı etkinliğinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Yoğun katılımın olduğu etkinlikte konuşan Başkan Topuz, CHP’nin saha çalışmalarındaki başarısının mimarlarından olan kadın ve gençlik kollarına teşekkür etti. “Partimizin sahadaki en güçlü temsilcileri olan Kadın ve Gençlik Kollarımız, özverili çalışmalarıyla sadece partimize değil, Milas’a da güç katıyor. Bu etkinlikte sizlerle bir araya gelmekten büyük memnuniyet duydum” dedi.
Kahvaltı programı samimi bir ortamda gerçekleşirken, Başkan Topuz vatandaşlarla birebir sohbet etti, taleplerini ve önerilerini dinledi. Mahalle sakinlerinin altyapı, sosyal alanlar ve ulaşım gibi konularda ilettiği görüşler tek tek not alındı.
Etkinlikte, dayanışma ve katılımcı belediyecilik vurgusu yapan Topuz, “Milas’ı birlikte üreterek, birlikte yönetmek için yola çıktık. Halkımızın görüşleri bizim için yol haritasıdır. Yerel yönetim olarak halkın içinde, halkla birlikte çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Etkinlik, günün anısına çekilen toplu fotoğraflarla sona ererken, Güllüklü vatandaşlar Başkan Topuz’a teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.