GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-03-2024 14:33

BAŞKAN AKDENİZLİ: “FTSO İLE İŞ BİRLİĞİMİZ DEVAM EDECEK”

BAŞKAN AKDENİZLİ: “FTSO İLE İŞ BİRLİĞİMİZ DEVAM EDECEK”


BAŞKAN AKDENİZLİ, FTSO’YU ZİYARET ETTİ
Seydikemer Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret etti. 
Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren B. Önder Akdenizli beraberinde AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç ve meclis üyesi ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte FTSO’yu ziyaret etti.
Akdenizli ve beraberindekiler FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Ramazan Dim, Yönetim Kurulu üyeleri Süleyman Uysal, Halil İbrahim Öztürk, Mehmet Akif Erkek, Veli Önver, aynı zamanda Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş ve Genel Sekreter Ezgi Kullukçu tarafından ağırlandı.  
Görev süresi boyunca FTSO ile uyum içinde çalıştıklarını kaydeden Başkan Akdenizli, Seydikemer’in tanıtımı ve gelişmesi konusunda attıkları her adımda Başkan Çıralı ve FTSO Yönetimini yanlarında gördüklerini dile getirerek teşekkür etti. 
BAŞKAN AKDENİZLİ: “OSMAN BAŞKANIMIZ HEP YANIMIZDA OLDU”
31 Mart yerel seçimlerinden sonra iş birliği halindeki çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini belirten Akdenizli; “FTSO’yu Fethiye olarak değil, Fethiye-Seydikemer Ticaret ve Sanayi Odası olarak görüyoruz. Seydikemer Belediyemizin tüm çalışmalarında Osman başkanımız hep yanımızda oldu. Bu nedenle kendilerine ve ekibine teşekkür ediyorum. 31 Mart Yerel Seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Seçim çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Bu kapsamda FTSO Başkanımızı ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ettik. Yerel seçimlerin ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi. 
FTSO BAŞKANI ÇIRALI: “SEYDİKEMER İÇİN ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”
FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Akdenizli ve ekibine seçim sürecinde başarılar diledi. FTSO olarak Seydikemer Belediyesi ile birçok projede iş birliği yaptıklarını anlatan Başkan Çıralı, “Tanıtım çalışmalarımızın yanında aldığımız birçok coğrafi işaretli ürün Seydikemer’den. Seydiler Kilimi, şimdide tarhanayı aldık. Bekçiler Patatesi, Arsa Üzümü için çalışmalarımız sürüyor. Bütün bu çalışmalar iş birliği ile karşılıklı desteklerle oluyor. Seydikemer Belediyemizin bizim nazarımızda Fethiye’den bir farkı yok. Olumlu şekilde, kardeşçe Seydikemer için Fethiye için elimizden ne geliyorsa yapmayı sürdüreceğiz.” diye konuştu.  

AdminAdmin