GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-08-2023 12:26

BAŞKAN AKDENİZLİ, ANKARA’DAN MÜJDELER VERDİ

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ VE BAŞKAN AKDENİZLİ ANKARA’DAN HEYBELERİ DOLU DÖNECEK

BAŞKAN AKDENİZLİ, ANKARA’DAN MÜJDELER VERDİ

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ankara’dan müjdeli haberler verdi. Seydikemer’e yapılacak projeleri, ilgili Bakanlıklara sunan Milletvekili Otgöz ve Başkan Akdenizli, Seydikemer - Kalkan,  Seydikemer - Söğüt bölünmüş yol ve Karabel  Tüneli’nde sürecin hızlanması için Bakan Uraloğlu’nun sözünü aldıklarını dile getirdiler.

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde devam eden ve planlanan projelerin takibi için Ankara’ya giden Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz ile birlikte; Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bakan Yardımcısı Ramazan Can, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslanı’ı makamında ziyaret ettiler.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, gerçekleştirdiği Ankara ziyaretinde ilçenin ihtiyaçları çerçevesinde hazırladığı projeleri AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz ile beraber ilgili Bakanlara ve Bakan Yardımcılarına sundu.

Hafta başından bu yana Ankara’da yoğun temaslarda bulunan ve adeta çalmadık kapı bırakmayan Başkan Akdenizli, birçok önemli ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde hem yeni dönem için hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Akdenizli, hem de Seydikemer’in yeni dönemde alması gereken yatırımlar içinde proje değerlendirmelerinde bulundu.

 

 

SÜREÇ HIZLANACAK

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz ile birlikte Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Akdenizli, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Seydikemer - Kalkan,  Seydikemer - Söğüt bölünmüş yol ve Karabel  Tüneli’nin  tamamlanması konusunu görüştüklerini ve sürecin hızlanması için Bakan Uraloğlu’nun sözünü aldıklarını dile getirdi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile de görüştüklerini kaydeden Başkan Akdenizli, Muğla Milletvekili Yakup Otgöz ile projeleri yakından takip ettiklerini söyledi. Seydikemer’e yapılması planlanan Adalet Sarayı talebini Bakan Tunç’a ilettiklerini ifade eden Başkan Akdenizli; “Adalet Bakanımıza Seydikemer’de Adalet Sarayı kurulması talebimizi ilettik. Çalışmalara başlanacağı ve en kısa sürede Seydikemer’de Adalet Sarayı açılacağı müjdesini aldık” dedi.

 

 

BAŞKAN AKDENİZLİ, SEYDİKEMER SEKİ YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİNE DAVET ETTİ

Başkan Akdenizli Ankara’daki görüşmelerinde 27 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek 30. Geleneksel Seydikemer Yağlı Pehlivan güreşleri için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu, Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan’ı, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u, Bakan Yardımcısı Ramazan Can’ı, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslanı’ı Seydikemer’e davet etti.

AdminAdmin