MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
GÜNCEL

Başkan Akar; ‘’Üreticilerimizin Mağduriyetleri Giderildi’’

Başkan Akar; ‘’Üreticilerimizin Mağduriyetleri Giderildi’’

Başkan Akar; ‘’Üreticilerimizin Mağduriyetleri Giderildi’’
Paylaş:

Milas Ziraat Odası Başkanı Kahraman Akar, elektrik direklerinden çıkan yangında mahsulleri zarar gören çiftçiler ile şimşekten dolayı koyunları ölen vatandaşın mağduriyetinin giderildiğini açıkladı.

 

 

Milas Ziraat Odası Başkanı Kahraman Akar, Bahçeyeni mahallemizde elektrik direklerinden çıkan yangında mahsulleri zarar gören üreticilerin yaşadığı mağduriyetin giderilmesinden ötürü Aydem müdürüne teşekkür ederken, Kırcağız mahallesinde şimşekten dolayı koyunları ölen vatandaşın da koyunlarını aldıklarını söyledi.

 

 

Başkan Akar’ın “Üreticilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz” diyerek yaptığı açıklama şu şekilde;  Bahçeyeni mahallemizde elektrik direklerinden çıkan yangında vatandaşlarımızın mahsulleri zarar görmüştü. Aydem müdürümüz ve girişimlerimiz sonucunda mağduriyetleri giderildi, kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca  Kırcağız  mahallesinde şimşekten dolayı koyunları ölen vatandaşımıza da koyunlarını aldık ve teslim ettik. Mağduriyetlerine bir nebze yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.” dedi.

Bu haber MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi. tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.