FETHİYE
Giriş Tarihi : 12-01-2023 16:26

Başkan Adayı Demirtaş “Basın Mensuplarının Hakkını Ödeyemeyiz”

Geçtiğimiz yıl yapılan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde az bir fark ile başkanlığı kaybeden Kamil Mutlu Demirtaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensupları ile buluştu.

Başkan Adayı Demirtaş “Basın Mensuplarının Hakkını Ödeyemeyiz”

 

  Seydikemer Cennet Deresi Restoran’da gerçekleşen programa Fethiye ve Seydikemer’den basın mensupları ile Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş’ın listesinde yer alan isimler katıldı. Seçimlerin gelip geçici olduğunun altını çizen Başkan Adayı Demirtaş, yemekli toplantıya katılım sağlayan herkese teşekkür etti. Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş yaptığı açıklamada, “Gece gündüz, yağmur çamur demeden, zor şartlarda, halkın tarafsız haber alma hakkı için mücadele eden Fethiye’mizin kıymetli basın mensupları, kardeşlerim, ağabeylerim, ablalarım… 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle organize etmiş olduğumuz bu etkinliğimize katılımınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Gazeteciler Gününüzü şahsım ve tüm ekip arkadaşlarım adına tekrar tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

 

“BASIN MENSUPLARININ HAKKINI ÖDEYEMEYİZ”

Açıklamasını sürdüren Başkan Adayı Demirtaş, “Bizler, bir yıl önce, daha aktif, daha modern bir Esnaf ve Sanatkârlar Odası hedefiyle çıkmış olduğumuz yolculukta, 20 yıllık bir yönetim karşısında bizlere verdikleri büyük destekle muhalefet etme görevi veren saygıdeğer esnaflarımızın ve bu mücadelede her zaman yanımızda olan siz değerli basın mensuplarımızın hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Hepinize bu yüzden bir kez daha teşekkür ediyorum. Gösterdiğimiz başarıyı, seçimleri kazanarak taçlandıramasak da, gönüllerde olduğumuzun bilincindeyiz. Seçimler gelir geçer, kazanılır, kaybedilir, önemli olan, sadece basına ihtiyaç olan günlerde değil, her zaman bu birlik ve beraberliği gösterebilmektir. Bugün, aramızda olamayan ebediyete intikal etmiş gazeteci büyüklerimizi de rahmetle anıyorum. Bu özel günde, lafı daha fazla uzatmadan; herkese güzel bir gece diliyor, katılımınız için hepinize tekrar teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin