SPOR
Giriş Tarihi : 14-11-2023 11:24

48 Gençlik'ten Tam Destek

48 Gençlik'ten Tam Destek


Muğlaspor 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Ceyhun Aydınlı, futbolculara, teknik heyete ve yönetime güvendiklerini, bu sezon Muğlaspor'un şampiyon olacağını söyledi. 
Muğlaspor 48 Gençlik Taraftarlar Derneği yönetim kurulu tarafından kahvaltılı basın toplantısı düzenlendi. Atapark'taki kahvaltıya kentte görev yapan basın mensupları katıldı. 
Dernek Başkanı Ceyhun Aydınlı, 8 Eylül tarihinde tek liste ile gidilen kongrede göreve geldiklerini belirterek, ''Şehrimizin marka değeri Muğlaspor'un en büyük destekçileriyiz. Futbolcularımıza, teknik heyete ve yönetim kuruluna güveniyoruz. Bu sezon şampiyon olacağız. Transferlerimizin hepsi kaliteli isimler. Manavgat maçıyla birlikte çıkışa geçeceğimize inanıyorum. Geçen günlerde yayınladığımız deklarasyon yanlış anlaşıldı. Deklarasyonda futbolcularımızın nerede oynadıklarının farkına varmalarını istedik. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş'e ayrı bir parantez açmak istiyorum. Desteklerini hiç esirgemiyor. Milletvekillerimiz Kadem Mete ve Gizem Özcan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'e de teşekkür ediyorum'' dedi.

AdminAdmin