SİYASET
Giriş Tarihi : 15-04-2023 12:23

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Mete, Kavaklıdere’den start verdi

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Mete, Kavaklıdere’den start verdi



AK Parti Muğla Milletvekili adayları tam kadro, AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir’in Güllük’teki iftarında buluştu 
AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Kadem Mete, seçim çalışmasına Kavaklıdere’den başladı. 
Mete, seçim çalışmaları kapsamında Kavaklıdere Belediyesi ziyaret ederek, Başkan Mehmet Demir’le buluştu.. Belediye çalışanlarıyla tek tek tokalaşan Mete, hayırlı görevler diledi. 
Kavaklıdere Mahalle Muhtarlarıyla toplantı yapan Mete, muhtarların taleplerini dinledi.  
Mete, Kavaklıdere’nin kendisi için özel bir yer olduğunu ilk seçim çalışmasını da burada yapmak istediğini belirterek, 15 mahalle muhtarının aldıkları hizmetten dolayı kendilerine teşekkür edip başarılar dilemesinin gururunu yaşadığını kaydetti.  
Muhtarlar Derneği Başkanı Yasin Cesur da Mete’ye muhtarlara verdiği katkılar için teşekkür etti. 
Mete ve beraberindekiler daha sonra pazar yerinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek hayırlı alışverişler diledi. Yaşlı kadın satıcılardan alışveriş yaptı.  
Kavaklıdere ziyaretinde Mete’ye AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, Kavaklıdere İlçe Başkanı Volkan Alpözen ve partililer eşlik etti. 
BÜTÜN ADAYLAR TAM KADRO MİLAS'TA 
Kavaklıdere programının ardından Milas’a geçen Mete ve beraberindekiler esnaf ziyareti yaptı. Ziyarette diğer partilerin ofislerindekilerle de tokalaşarak hayırlı olsun temennisinde bulundu. 
Güllük Mahallesi’nde anneleri vefat eden bir aileye taziye ziyaretinde bulunan Milletvekili Adayları Kadem Mete, Yakup Otgöz, Eylem Tan, Turgay Öztürk, Ali Mete Karagöz, Hakan İlhan, Ali Tekin, Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir’in iftar programına katıldı. Davetlilerle iftar açan adaylar, misafirlere pamuk şeker dağıttı.  
Programa AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Pınar Marçalı, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı İbrahim Uğurlu ve partililer eşlik etti. 
Kavaklıdere ve Milas’taki seçim çalışmalarında esnaf ve vatandaşlardan gördükleri teveccühe teşekkür eden Mete, halkın bu sevgisine layık olmak için daha gayretle çalışacaklarını kaydetti.

AdminAdmin